Fenerbahçe Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu transfer sorusuna cevap verdi! Trabzonspor sözleri

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu transfer sorusuna cevap verdi! Trabzonspor sözleri

08.12.2022 - 20:37 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertlilerin La Liga temsilcileri ile oynadığı maçları değerlendiren genç futbolcu, hakkında çıkan transfer iddialarına cevap verdi. Ferdi Kadıoğlu, Spor Toto Süper Lig'de oynayacakları Trabzonspor müsabakasına dair konuştu.

Fenerbahçede Ferdi Kadıoğlu transfer sorusuna cevap verdi Trabzonspor sözleri

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'nin 23 yaşındaki oyuncusu Ferdi Kadıoğlu gündemi değerlendirdi. Sarı-lacivertlilerin genç yıldızı kamp döneminde La Liga temsilcileri Rayo Vallecano ve Villarreal ile oynadıkları müsabakalar hakkında konuştu. Transfer sorusuna cevap veren Ferdi Kadıoğlu çarpıcı ifadeler kullandı. A Spor'da canlı yayına katılan genç oyuncu ilk olarak kamp dönemini yorumladı:

Haberin Devamı

"Buraya geleli çok fazla olmadı. Bana göre güzel bir otelde kalıyoruz. Antrenman olanakları da gayet iyi. Bu süreç içerisinde hazırlık maçları oynadık. En son maçta Alanya maçından galibiyetle ayrıldık. Kendi evimizde La Liga ekipleriyle oynadık. O maçlardan da galibiyetle ayrılmak bizim için iyi bir testti. Bu şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

Fenerbahçe'ye transfer olduğu dönemde zorluklar yaşadığını belirten 23 yaşındaki genç yıldız, "Geldiğim ilk yıl benim için zordu. Benim için yeni bir ülke, adaptasyon süreci. Farklı bir lige gelmiştim. Çok fazla süre alamadım. Benim için zorlu bir süreçti. Ama ben kendime inanmayı sürdürdüm ve çok sıkı çalıştım ve mutluyum ki iyi bir şekilde ilerledi. Çalışmalarımı sürekli sürdürüyorum. Kötü zamanlarım da oldu ama şöyle bir söz vardır; Her yağmurdan sonra güneş açar" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Ferdi Kadıoğlu transfer sorusuna cevap verdi Trabzonspor sözleri

Tüm maçlara galibiyet için çıktığını ifade eden Ferdi Kadıoğlu, "Oynadığım tüm oyunlarda kazanmak isteyen birisiyim. Kazanamadığım zaman mutsuz hissediyorum. Bunu da sahada gösterebildiğimi düşünüyorum. Sanırım bu benim kişiliğim. Saha ve dışarı olarak bakınca aynı düşünce yapısında olduğumu söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

Fiziksel gelişimi hakkında gelen soruyu cevaplayan Ferdi Kadıoğlu, "Bana göre bu işin anahtar noktalarından biri fiziksel olarak güçlü olabilmek. Daha az süre aldığınız zaman fiziksel anlamda istediğiniz seviyeye çıkamayabiliryorsunuz. Oynadığınız zaman zaten güçleniyorsunuz. Bunun yanı sıra fiziksel olarak fitness da yaptığınız antrenmanlar sizin gücünüzü katlayacak unsurlar. Maç oynamak, 90 dakika sahada kalmak, sizi güçlü kılan etmenlerden birisi. Her hafta bir maç oynamak, bazen haftada 3 maç oynayabilmek, bunlar genç oyuncuların fiziksel gelişimi için önemli olan unsurlar. Farklı pozisyonlarda oynayabilmek güzel bir şey. Benim için promblem teşkil etmiyor. Teknik adamlar için de çok önemli. Her şeyden önce sahada olmak çok daha önemli. Bazı maçlarda sağda, bazı maçlarda sola geçiyorum. Nerede ihtiyaç olursa orada oynamaya çalışıyorum. Umarım böyle devam ederim" dedi.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerin bu sezon oynadığı futbolun keyif verdiğinin altını çizen Ferdi Kadıoğlu, "Her futbolcu, futbol oynamaktan keyif alır. Biz de böyleyiz ama mental ve fiziksel anlamda da zor oldu. Günün sonunda bizim işimiz bu. Bu durumu kabul etmek zorundayız. Bizim açımızdan çok fazla maç oynamak keyif verici. 3 kulvarda devam ediyoruz. Bu 3 kulvarda da en uzağa gitmek istiyoruz. Bunu da başarabileceğimizi düşünüyorum. 3 kupayı da kazanmak istiyoruz. Mental olarak zor olabilir ama bu temponun içinde olmak da keyif verici" açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe ile Trabzonspor'un karşı karşıya geleceği maçı değerlendiren Ferdi Kadıoğlu, "Trabzonspor'a karşı zor bir maç olacak. Süper Lig'de kolay bir maç yok. Büyük bir maça çıkacağız. En iyi şekilde hazırlanacağız. 1. sıradayız ve bunu devam ettirmek istiyoruz. Oynayacağımız maça kadar da en iyi şekilde hazır olacağız. İyi bir taktik, mentalite ile sahada olacağız. İyi bir şekilde hazırlanacağız. Herkes güçlü şu an takımda. Sabırsızlıkla bekliyor olacağız" diye konuştu.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Ferdi Kadıoğlu transfer sorusuna cevap verdi Trabzonspor sözleri

Gol atmaktan daha çok asist yapmanın önemli olduğunu belirten Ferdi Kadıoğlu, "Oynadığımız son maçta sol bek başladım ve 50. dakikalardan sonra talihsiz bir sakatlık oldu ve sol kanada geçtim. Daha ileri uca geçince, gole daha yakın oluyorsunuz. Ligde de sağda ve solda oynuyorum, sizin için gol bulması zor olabiliyor ama ben iyisini ortaya koymaya çalışıyorum. Golden ziyade asist yapmak da değerli" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'ye transfer olduğu dönemde 16 numaralı formayı giymesi hakkında konuşan Ferdi Kadıoğlu şu açıklamayı yaptı: "Arda ve İsak'la iyi bir ilişki içindeyim. Sürekli sohbet ediyoruz. Sezon başında İsak'la formayla ilgili olarak konuştum. Ben 7 numarayı alacağımı söyledim. Ona da 16 numarayı önerdim. Ben de 16 numarayı giyerek gelişim gösterdim. Hollanda'da da seçtiğim bir numaraydı. Futbola 16 yaşında başladım ve bana 16 numarayı verdiler. O zamandan beri hep 16 numarayı hep giymeyi tercih ettim."

Haberin Devamı

Hakkında çıkan transfer haberlerine dair gelen soruya 23 yaşındaki oyuncu, "Ben şu anda Fenerbahçe'deyim, Fenerbahçe'nin futbolcusuyum. Ben Fenerbahçe'nin hedeflerine odaklandım. Tek amacımız şu anda ikinci yarı için hazır duruma gelmek. Dolayısıyla şu için bunları söyleyebilirim" cevabını verdi.

A Milli Futbol Takımı'nda oynadığı için gururlu olduğunu belirten Ferdi Kadıoğlu, "Türkiye A Milli Takımı'nda oynadığım için gururlu hissediyorum. İlk maçımı oynarken gururluydum. Benim için işlerin iyi gittiğini söyleyebilirim. O süreçten dolayı da mutluyum. Umarım, daha çok maç oynayarak A Milli Takım'a katkıda bulunabilirim" dedi.

Fenerbahçede Ferdi Kadıoğlu transfer sorusuna cevap verdi Trabzonspor sözleri

Dünya Kupası'nda Hollanda'yı desteklediğini belirten Ferdi Kadıoğlu, "Hollanda Milli Takımı'nda oynayan arkadaşlarım var. Gönlümden geçen umarım Hollanda kazanır ama onlar açısında zor bir maç olacak. Turnuvada çok iyi oyuncular var. Takip ettiğim oyunculardan biri de Fransa'dan Hernandez ama sakatlandı. Santrforları da takip ediyorum, Mbappe'yi takip ediyorum. Kendisi harika bir oyuncu. Umarım Hollanda kazanır, gönlümden geçen öyle ama zannediyorum ki Arjantin Dünya Kupası'nı kazanacak. Cancelo'yu da takip ediyorum. O da hem sağda hem de solda oynayabilen bir oyuncu" diye konuştu.

Son olarak Fenerbahçe taraftarına seslenen genç yetenek şu ifadeleri kullandı: "Taraftarımıza çok teşekkür ederim. Sezon başından beri destekleri için minnettarım. Umarım sezonun kalan kısmında da bizlere destekleriyle yardımcı olurlar. Bize güç veriyorlar. Onlar her yerde, onların desteklerini hissediyoruz. Onlara çok teşekkür ederim."

Yazarlar