Fenerbahçe Fenerbahçe'de Fred'e talip çıktı! Transfer teklifi hazırlığı

Fenerbahçe'de Fred'e talip çıktı! Transfer teklifi hazırlığı

05.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin sezon başında renklerine bağladığı Fred'e sürpriz bir talibin çıktığı öne sürüldü. Brezilyalı futbolcu için teklif hazırlığında bulunulduğu kaydedildi.

Fenerbahçede Frede talip çıktı Transfer teklifi hazırlığı

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin kilit isimlerinden Fred ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Sarı-lacivertlilerin yıldızına ülkesinden talip çıktığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Brezilya basınından Guaiba Esporte'nin haberine göre; Internacional, Fenerbahçe forması giyen Fred'e kanca attı. Internacional'in kısa süre içerisinde Fenerbahçe'nin kapısını çalmaya hazırlandığı vurgulandı.

30 yaşındaki orta saha bu sezon Fenerbahçe'de 18 maça çıktı. Fred bu süreçte gol sevinci yaşamadı ancak 6 asist üretti.

Internacional altyapısında futbola başlayan Fred daha sonra Shakhtar Donetsk ile Manchester United formaları giydi. Fenerbahçe, sezon başında 9 milyon 740 bin euro karşılığında Fred'i kadrosuna dahil etti.

Fred'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 30 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 19 milyon euro. Fred, Brezilya Milli Takımı'nda 32 müsabakada forma şansı buldu. Yıldız futbolcu daha önce şu başarılara imza attı:

Haberin Devamı

1 - İngiltere Lig Kupası şampiyonluğu
3 - Ukrayna Ligi şampiyonluğu
3 - Ukrayna Kupası şampiyonluğu
4 - Ukrayna Süper Kupası şampiyonluğu

Yazarlar