Fenerbahçe Fenerbahçe'de Islam Slimani sesleri!

Fenerbahçe'de Islam Slimani sesleri!

09.08.2018 - 16:48 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Leicester City forması giyen Cezayirli golcü Islam Slimani'yi transfer üzere! Sky Sports, Fenerbahçe'nin Premier Lig ekibi Leicester City'nin Cezayirli golcüsü İslam Slimani'yi kiralamaya çok yakın olduğunu duyurdu.

Fenerbahçede Islam Slimani sesleri

Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

İngilizlerin köklü yayın organı Sky Sports, Fenerbahçe'nin Premier Lig ekibi Leicester City'nin Cezayirli golcüsü İslam Slimani'yi kiralamaya çok yakın olduğunu duyurdu.

Habere göre; Islam Slimani konusunda yapılacak sözleşmenin 1 yıl olduğu belirtilirken, Cezayirli forvetin bugün ya da yarın yola çıkması planlanıyor. Bursaspor maçı öncesi İstanbul'da olması istenen Slimani için tüm transfer işlemlerinin de yarın akşama kadar son bulması bekleniyor.

Leicester'ın 2016 yazında Sporting Lizbon'dan transfer ettiği Slimani, geçtiğimiz ocak ayında Newcastle United'a kiralanmış ve sezon sonunda yeniden takıma geri dönmüştü.

Yıldız golcünün ismi Süper Lig devleri Galatasaray ve Beşiktaş ile de anılıyordu.

Haberin Devamı

ISLAM SLİMANİ KİMDİR?
İlk olarak adını 2014 Dünya Kupası'nda duyuran Islam Slimani, Cezayir formasıyla başarılı bir turnuva geçirdi.
Futbol hayatına Cezayir'in JSM Cheraga takımında başlayan Slimani daha sonra Sporting Lizbon takımına transfer oldu. Burada da başarılı bir performans gösteren Islam Slimani 30.50 milyon € bedelli İngiliz Leicester City takımına transfer olmuştu.
Burada beklenilen patlamayı yapamayan Slimani geçen sezonu kiralık olarak Newcastle United takımında geçirmişti.

Yazarlar