Fenerbahçe Fenerbahçe'de İsmail Kartal ders çıkardı! Hata yapmadı

Fenerbahçe'de İsmail Kartal ders çıkardı! Hata yapmadı

26.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’de, Samsunspor maçında yaptığı değişikliklerle eleştirilen Teknik Direktör İsmail Kartal aynı hatayı Başakşehir karşısında tekrarlamadı. Çift forvete dönen tecrübeli çalıştırıcı, son dakikada istedigini aldı.

Fenerbahçede İsmail Kartal ders çıkardı Hata yapmadı

Uzatmalarda bulduğu golle Başakşehir’i yenen ve Trendyol Süper Lig’de liderlik koltuğunda oturmaya devam eden Fenerbahçe’de önemli bir virajı kayıpsız dönmenin sevinci yaşanıyor. Rakip ceza sahasında tam 71 kez topla bulaşarak son yılların en yüksek sayısına ulaşan sarı-lacivertliler buna rağmen son ana kadar skor tabelasını değiştiremezken, galibiyet golü de penaltıdan geldi.

Haberin Devamı

Ligdeki Samsunspor maçında yaptığı değişikliklerle mücadelenin 1-1 bitmesinin ardından eleştirilen Teknik Direktör İsmail Kartal ise gerekli dersleri çıkarırken önceki günkü karşılaşmada aynı hataları tekrarlamadı. Samsun karşısında Dzeko-Batshuayi değişikliğiyle tek forvette devam eden Kartal, Başakşehir maçında ise çift forvete dönerek son dakikaya kadar golü aradı, hamlelerinin de karşılığını üç puanla aldı.

Önemli bir maçı üç puanla kapatan Fenerbahçe’de futbolcular da eski moralli günlerine geri döndü. Samsunspor karşılaşmasının ardından Başakşehir mücadelesinde de kayıp yaşansaydı, takım içinde kırılmalar yaşanabilirdi. Önce Teknik Direktör İsmail Kartal, ardından da bütün oyuncular galibiyete inandı ve 22. hafta zaferle noktalandı.

Haberin Devamı

YENİ İKİLİ BONUCCI - DJIKU

Fenerbahçe’de stoper ikilisi tekrar değişiyor. Son haftalarda defans Oosterwolde ile Bonucci’den oluşurken, Başakşehir mücadelesinde İtalyan stoperin sakatlanmasının ardından Serdar Aziz-Oosterwolde ikilisi geride görev yaptı. Teknik Direktör İsmail Kartal’ın MKE Ankaragücü maçında stoperleri tekrar değiştireceği öğrenildi.

Djiku, Afrika Uluslar Kupası’ndan dönerken, önceki günkü maçın kadrosunda yer almıştı. Tecrübeli çalıştırıcı, Bonucci’nin de durumunun ciddi olmadığını ve tedbir amaçlı dinlendirildiğini açıklamıştı. Ankaragücü mücadelesinde Djiku ile Bonucci’nin sahada olacağı bildirildi.