Fenerbahçe Fenerbahçe'de İsmail Kartal ve kaptanlardan acil durum toplantısı!

Fenerbahçe'de İsmail Kartal ve kaptanlardan acil durum toplantısı!

01.03.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Ankaragücü’ne yenilerek kupadan elenen Fenerbahçe’de hem Teknik Direktör İsmail Kartal hem de kaptanlar takımın moralini yükseltmek için toplantılar yapıyor. Sarı-lacivertli takımda sürekli Hatayspor maçının gelecek açısından çok önemli olduğu vurgulanıyor.

Fenerbahçede İsmail Kartal ve kaptanlardan acil durum toplantısı

Fenerbahçe’de Teknik Direktör İsmail Kartal ve kaptanlar Dusan Tadic ile Edin Dzeko, MKE Ankaragücü mağlubiyeti sonrası moralsizleşen takımı ayağa kaldırmak için çalışıyor. Kupadan elenmenin ardından Galatasaray ile kıyasıya bir yarışın içinde olduğu Trendyol Süper Lig’de de sürpriz istemeyen sarı-lacivertli kulüpte yeni bir sayfa açılması için her şey yapılıyor.

Haberin Devamı

İsmail Kartal ve kaptanların yaptıkları toplantılarda şu ifadeleri kullandığı öğrenildi:

"Mağlup olabiliriz ama Ankaragücü karşısındaki futbol bize yakışmadı. Bu kulübe, bize sezon başından beri destek veren taraftara yakışır bir futbol ortaya koymalıyız. Gücümüzü ve kalitemizi sahaya yansıtmamız gerekiyor. Hatayspor’u yenerek yeni bir sayfa açalım. Herhangi bir kayıp yaşayıp Süper Lig’de şampiyonluk yarışında geriye düşmeyelim."

Öte yandan Atakaş Hataysapor maçında ilk 11 de değişecek. Djiku kart cezalısı, İrfan Can Kahveci ve King sakat, Fred ile Becao’nun ise maç eksiği var. Bonucci’nin kupa maçındaki formsuzluğu nedeniyle Teknik Direktör İsmail Kartal’ın defansta Çağlar’ın yanında Serdar Aziz’i görevlendirmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Geldiği günden itibaren bir türlü beklenen seviyeye çıkamayan Krunic ise kulübeye çekilecek. Merkez orta sahada ise İsmail Yüksek ile Mert Hakan Yandaş olacak.