Fenerbahçe Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Dusan Tadic mesajı!

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Dusan Tadic mesajı!

23.09.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Her oyuncusundan yararlanmak isteyen Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Nordsjaelland maçında takımın yıldızlarından Tadic’i son dakikada oyuna soktu. Tecrübeli çalıştırcı bu hamlesiyle ‘Her an oyuna girebilir ya da yedek kalabilirsiniz’ mesajını gönderdi.

Fenerbahçede İsmail Kartaldan Dusan Tadic mesajı

UEFA Konferans Ligi’nde Nordsjaelland’ı deplasmanda 3-1 yenerek bu sezon namağlup serisini 11 maça çıkaran Fenerbahçe’de büyük bir sevinç yaşanırken, Teknik Direktör İsmail Kartal sürekli rotasyon yaparak forma adaleti sağlamanın savaşını vermeye devam ediyor. Her açıklamasında ‘rotasyon’ vurgusu yapan tecrübeli çalıştıırcı, önceki günkü maça da 7 değişiklikle çıktı. Kartal, Djiku, Oosterwolde, Mert Hakan Yandaş, Crespo, King, Kent ve Batshuayi’ye şans verdi.

Haberin Devamı

İsmail Kartal, yedek kalan isimlerini de kazanmak isterken, son dakikada takımın en önemli isimlerinden Dusan Tadic’i oyuna sokarak tüm futbolcularına da mesaj gönderdi. Yıldız futbolcu bir kaç dakikalığına oyuna girdi, ancak buna tepki göstermedi. Sarı-lacivertlilerin teknik patronu da bu hamlesiyle öğrencilerine, “Her an oyuna girebilir ya da her an yedek kalabilirsiniz. Önemli olan sürekli kendinizi hazır tutmanız. Hepinize bu yoğun tempoda ihtiyacım var” demiş oldu.

Mücadelede yerini 69. dakikada Umut Nayir’e bıraktıktan sonra kenara isteksiz gelen Batshuayi de dünkü idman öncesinde hocasıyla görüştü. İsmail Kartal bu gibi durumların normal olduğunu oyuncusuna aktarırken, özür dileyen tecrübeli forvet ise rekabetçi bir kimliği olduğunu, bundan dolayı sahada kalmak istediğini belirtti. Batshuayi’nin soyunma odasında da yanlış anlaşılmamak için takım arkadaşlarıyla konuştuğu ve hiçbir sorunun olmadığı öğrenildi.

Haberin Devamı

LIVAKOVIC ISINIYOR

Fenerbahçe’nin büyük umutlarla kadrosuna kattığı yıldız kaleci Dominik Livakovic, performansını yukarıya çekmeye başladı. Antalyaspor maçında ilk kez Fenerbahçe formasını giyen Hırvat file bekçisi, yenilen iki gole engel olamazken üç kurtarış yapmıştı. Livakovic, önceki gün de Avrupa’da ilk maç heyecanını yaşarken, defansın uzaklaştıramadığı bir topta kalesinde golü gördü. Buna rağmen sarı-lacivertli file bekçisi önemli pozisyonlarda geçit vermedi. Bunun yanında Livakovic’in topu oyuna iyi sokmasını da teknik heyet bir avantaj olarak görüyor.

Yazarlar