Fenerbahçe Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Konferans Ligi'nde sürpriz karar! Aylar sonra bir ilk

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Konferans Ligi'nde sürpriz karar! Aylar sonra bir ilk

05.03.2024 - 08:44 | Son Güncellenme:

Hatayspor galibiyeti sonrası Konferans Ligi'ne yönelen Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal, St.Gilloise deplasmanında sürpriz bir rotasyona gidebilir. İşte detaylar...

Fenerbahçede İsmail Kartaldan Konferans Liginde sürpriz karar Aylar sonra bir ilk

Ligde Hatay galibiyetiyle yoluna kayıpsız devam eden Fenerbahçe’de gözler Union Saint-Gilloise mücadelesine çevrildi. Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında deplasmanda rakibine konuk olacak Sarı-Lacivertliler’de kadro tercihi merakla bekleniyor. İsmail Kartal’ın, yoğun fikstür nedeniyle bu karşılaşmanın 11’inde rotasyona gitme ihtimali yüksek. Kanarya, 24 Şubat’taki Kasımpaşa mücadelesiyle birlikte 3 günde 1 maç periyoduna girdi. Bu nedenle İsmail Kartal'ın, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde rotasyona giderek bazı yıldızlara ilk kez bir arada sahaya sürmesi bekleniyor. Öte yandan Fenerbahçe'de İrfan döndü, keyifler yerine geldi. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

İRFAN CAN ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Sarı-Lacivertliler’de St.Gilloise maçının hazırlıkları dün yapılan idmanla devam etti. Sağ arka adalesinde ikinci derece yırtık tespit edilen İrfan Can Kahveci, dün bireysel saha çalışmalarına başladı. Milli oyuncunun hedefi önümüzdeki hafta St.Gilloise ile oynanacak rövanşta sahada olmak. Keyifli geçen antrenmanda diğer futbolcular ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından çabukluk ve pas çalışması yaptı. Taktiksel ve bireysel idmanlarla antrenman sona erdi.

RYAN KENT'İN GÖZÜ İSMAİL KARTAL'DA

İngiliz oyuncu, Alanya maçında skor 2-2’yken tam 12 hafta sonra kurtarıcı olarak sahaya sürülmüştü. Hemen ardından Kent’in adı TFF’ye bildirilen kadrodan çıkartıldı. Ancak 27 yaşındaki futbolcu, UEFA’ya verilen listede yer alıyor. Ryan Kent, sadece Konferans Ligi maçlarında görev yapabilecek.

Haberin Devamı

İngiliz futbolcu, perşembe günkü St.Gilloise mücadelesinde kadroya alınabilir. Gruptaki 6 maçın 5’inde 11’de sahaya çıkan Kent, İsmail Kartal’ın Belçika’daki mücadelede kendisine şans vermesini bekliyor.

Fenerbahçede İsmail Kartaldan Konferans Liginde sürpriz karar Aylar sonra bir ilk

AYLAR SONRA BİR İLK

St.Gilloise deplasmanında stoper hattı merak konusu. Cezası nedeniyle ligde Hatay karşısında görev yapamayan Djiku’nun 11’e dönmesi bekleniyor. Çağlar dinlendirilmesi halinde, sezonun ilk bölümündeki ideal stoper ikilisi Djiku-Becao’yu 29 Ekim’den sonra ilk kez bir arada izleyebiliriz.

FRED RİSKE EDİLMEYEBİLİR

İsmail Yüksek, sarı kart cezası nedeniyle ligde Pendikspor’a karşı forma giyemeyecek. Milli oyuncunun bu nedenle perşembe günü yine 11’de olma ihtimali yüksek. Hatay karşısında 66’da oyuna girerek sahalara dönen Fred’in durumu merak konusu. Sambacı, St.Gilloise maçında da sonradan oyuna girip, hafta sonundaki Pendik mücadelesinde 11’e saklanabilir. Kartal’ın tercihi bu yönde olursa, Rade Krunic 11’e dönebilir.

Fenerbahçede İsmail Kartaldan Konferans Liginde sürpriz karar Aylar sonra bir ilk

MERT HAKAN İHTİMALİ

Ve hücum hattı... İrfan Can Kahveci ve Joshua King sakat, Serdar Dursun’un adı UEFA’ya verilen listede yok. İsmail Kartal’ın bu bölgede fazla seçeneği yok. Ancak Konferans Ligi grup maçlarında hep ilk 11’de sahaya çıkan Michy Batshuayi’nin, perşembe günü ülkesindeki karşılaşmada yine formayı giymesi bekleniyor. 37 yaşındaki Dzeko ise yedek başlayıp bir anlamda dinlenme fırsatı bulacak. Kartal’ın ileri uçta yapabileceği bir değişikilk de Cengiz yerine Mert Hakan’ın oynaması olabilir.

Yazarlar