Fenerbahçe Fenerbahçe'de İsmail Yüksek için resmi transfer teklifi! İşte opsiyonun detayları

Fenerbahçe'de İsmail Yüksek için resmi transfer teklifi! İşte opsiyonun detayları

19.01.2024 - 20:37 | Son Güncellenme:

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Olimpik Lyon'un renklerine bağlamak istediği İsmail Yüksek'e bir takımın daha kanca attığı öne sürüldü. Bundesliga temsilcisinin, Fenerbahçe'ye resmi teklifini sunduğu aktarıldı.

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de gösterdiği performansla beğeni kazanan İsmail Yüksek ile ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. Ligue 1 ekibi Olimpik Lyon'un da kadrosuna katmak istediği tecrübeli orta saha için Fenerbahçe'ye Almanya temsilcisinin teklifte bulunduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Haber Global'in haberine göre; Bundesliga ekiplerinden Stuttgart, Fenerbahçe forması giyen İsmail Yüksek'in peşine düştü. 24 yaşındaki orta saha için Stuttgart'ın transfer teklifinde bulunduğu aktarıldı.

Bundesliga temsilcisinin Fenerbahçe'ye İsmail Yüksek için satın alma opsiyonlu kiralama önerisiyle teklifini ilettiği vurgulandı. Stuttgart'ın 1 milyon euro kiralama ücreti ve 11 milyon euro zorunlu satın alma opsiyonlu teklifini Fenerbahçe'ye yaptığı belirtildi.

Fenerbahçe'nin bu transfer teklifini kabul etmediği kaydedildi. Sarı-lacivertlilerin, sadece peşin ücretle gelen transfer tekliflerini değerlendirmeye alacağı vurgulandı.

İsmail Yüksek için devrede olan Olimpik Lyon'un görüşmelerini sürdürdüğü ve transferde ısrarcı olduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

24 yaşındaki orta saha bu sezon Fenerbahçe'de 29 maça çıktı. İsmail Yüksek bu dönemde 1 gol sevinci yaşadı. Milli futbolcu aynı süreçte 4 asist üretti.

İsmail Yüksek'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 24 yaşındaki ön liberonun güncel piyasa değeri 7 milyon 500 bin euro. A Milli Futbol Takımı'nda 12 maçta şans bulan İsmail Yüksek, 1 gol atma başarısı gösterdi.

Yıldırım Belediyesi altyapısında futbola başlayan İsmail Yüksek daha sonra Gölcükspor'da oynadı. Fenerbahçe'nin bonservisini aldığı İsmail Yüksek; Balıkesirspor, Adana Demirspor ve Bursaspor'da kiralık olarak forma giydi.