Fenerbahçe Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'e Premier Lig kancası! Dev maçta izleyecekler

Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'e Premier Lig kancası! Dev maçta izleyecekler

03.11.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken İsmail Yüksek'e Premier Lig devinin talip olduğu öne sürüldü. 24 yaşındaki orta sahanın, Süper Lig'in 11'inci haftasındaki Trabzonspor maçında tribünden takip edileceği aktarıldı.

Fenerbahçede İsmail Yükseke Premier Lig kancası Dev maçta izleyecekler

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de muhteşem başlayan sezonda takımın vazgeçilmezleri arasında yer alan İsmail Yüksek'e talip çıktı. 24 yaşındaki orta saha için devreye giren Premier Lig ekibinin, milli futbolcuyu Trabzonspor maçında izleyeceği belirtildi.

Haberin Devamı

Tottenham'ın gözlemcilerinin, Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında Kadıköy'de oynanacak olan derbide tribünde yer alacağı aktarıldı. Sabah'ın Ada basınına dayandırdığı habere göre; İsmail Yüksek'i Tottenham Teknik Direktörü Ange Postecoglou'nun izlettiği vurgulandı.

Fenerbahçede İsmail Yükseke Premier Lig kancası Dev maçta izleyecekler

Ange Postecoglou'nun geniş transfer listesinde 24 yaşındaki orta sahanın da yer aldığı kaydedildi. İsmail Yüksek için Tottenham'ın yanı sıra Bundesliga'dan Bayer Leverkusen'in de devrede olduğu belirtildi. Tottenham Teknik Direktörü Ange Postecoglou'nun İsmail Yüksek için sezon sonuna kadar izlenmesini talep ettiği ve detaylı analiz içeren bir rapor istediği vurgulandı.

24 yaşındaki defansif orta saha bu sezon Fenerbahçe formasını 16 resmi maçta giydi. İsmail Kartal'ın vazgeçilmezleri arasında yer alan İsmail Yüksek, bu karşılaşmalarda 1 gol sevinci yaşadı ve 2 asist üretti.

Haberin Devamı

Fenerbahçede İsmail Yükseke Premier Lig kancası Dev maçta izleyecekler

Tecrübeli orta sahanın Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. A Milli Futbol Takımı'nda 10 maça çıkan İsmail Yüksek'in güncel piyasa değeri 5 milyon 500 bin euro.

Yıldırım Belediyesi altyapısında futbola başlayan İsmail Yüksek, 2020-2021 sezonu başında Fenerbahçe'ye imza attı. 2020-2021 sezonunda Balıkesirspor ile Adana Demirspor'a kiralanan İsmail Yüksek, 2021-2022 sezonunu ise kiralık olarak Bursaspor'da geçirdi. Sarı-lacivertlilerin 500 bin TL bonservisle kadrosuna kattığı İsmail Yüksek'in bir sonraki satışından Gölcükspor'a yüzde 10 pay verilecek.