Fenerbahçe Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde şoku! Devam edemedi

Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde şoku! Devam edemedi

19.03.2023 - 19:28 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Süper Lig'in 26'ncı haftasında Alanyaspor'a konuk oldu. Sarı-lacivertlilerin ara transfer ve tescil döneminde kadrosuna kattığı Jayden Oosterwolde yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi.

Fenerbahçede Jayden Oosterwolde şoku Devam edemedi

Spor Toto Süper Lig'in 26'ncı haftasında Alanyaspor, Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertlilerde Jorge Jesus sol bek pozisyonunda Jayden Oosterwolde'ye forma şansı verdi. Hollandalı sol bek 14'üncü dakikada yaşadığı sakatlık nedeniyle kendini yere bıraktı.

Haberin Devamı

Sağlık görevlileri Jayden Oosterwolde'ye müdahale etti ve Hollandalı oyuncu bir kez daha kendini denedi. Jayden Oosterwolde daha sonra yeniden sakatlandı ve kenara işarette bulundu.

Sarı-lacivertlilerde kalan sürede Bright Osayi Samuel forma şansı buldu. 17'nci dakikada sakatlanan Jayden Oosterwolde ise doğrudan soyunma odasına gitti.

Fenerbahçe'nin ara transfer ve tescil döneminde Parma'dan kadrosuna kattığı Jayden Oosterwolde, sarı-lacivertli formayla 3 maça çıktı. Genç futbolcu için Fenerbahçe, 6 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Yazarlar