Fenerbahçe Fenerbahçe'de Joshua King'e Premier Lig kancası! İşte istenen bonservis bedeli

Fenerbahçe'de Joshua King'e Premier Lig kancası! İşte istenen bonservis bedeli

18.12.2023 - 19:43 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Norveçli yıldızı Joshua King'e Premier Lig ekibinin talip olduğu öne sürüldü. Tecrübeli futbolcu için sarı-lacivertlilerin talep ettiği bonservis bedeli netlik kazandı.

Fenerbahçede Joshua Kinge Premier Lig kancası İşte istenen bonservis bedeli

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de bir türlü beklenen patlamayı yapamayan Joshua King'e Premier Lig temsilcisinin ilgi gösterdiği iddia edildi. Norveçli hücumcuyu renklerine bağlamak isteyen Ada temsilcisinin teklif hazırlığında olduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcu için talep ettiği bonservis bedeli netlik kazandı. Sarı-lacivertlilerin istediği bonservis bedeli dikkat çekti.

Fenerbahçe'de bir türlü beklenen çıkışı yakalayamayan Joshua King için Middlesbrough sonrası Burnley'in talip olduğu iddia edildi. Takvim'in haberine göre; Premier Lig'de hedefine ulaşmak için ara transfer döneminde hücum hattını güçlendirmek isteyen Burnley, Joshua King'i gündemine aldı.

Burnley'in 31 yaşındaki futbolcunun menajeriyle görüştüğü aktarıldı. Fenerbahçe'yle sözleşmesi sezon sonunda bitecek Joshua King için Premier Lig temsilcisinin teklif hazırlığında olduğu belirtildi.

Fenerbahçede Joshua Kinge Premier Lig kancası İşte istenen bonservis bedeli

Fenerbahçe'nin Joshua King için 5 milyon euro civarında bir bonservis bedelini kabul edebileceği vurgulandı. Sarı-lacivertli takımda bu sezon 14 maça çıkan Joshua King toplam 433 dakika sahada kaldı. Norveçli yıldız bu müsabakalarda 4 gol sevinci yaşadı ve 3 asist üretti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Joshua King'in güncel piyasa değeri 4 milyon 100 bin euro. Valerenga altyapısında futbola başlayan Joshua King daha sonra Manchester United'a transfer oldu. Ada ekibi, Joshua King'i Preston, Borussia Mönchengladbach, Hull City ve Blackburn Rovers'a kiraladı.

Blackburn'ün bonservisini aldığı Joshua King daha sonra Bournemouth, Everton ve Watford formaları giydi. Fenerbahçe, Joshua King'i geçtiğimiz sezon başında bedelsiz olarak renklerine bağladı.

Norveç Milli Takımı'nda 62 maça çıkan Joshua King, 20 kez rakip fileleri havalandırma başarısı gösterdi. Norveçli yıldız daha önce şu kupaları kazandı:

1 - Premier Lig şampiyonluğu
1 - Türkiye Kupası şampiyonluğu
1 - İngiltere Lig Kupası şampiyonluğu

Yazarlar