Fenerbahçe Fenerbahçe'de kader fikstürü! İlk adım Kasımpaşa

Fenerbahçe'de kader fikstürü! İlk adım Kasımpaşa

29.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’nin zirve yarışındaki kaderini belirleyecek fikstüre ilk adım bugün Kasımpaşa maçında atılacak. 6 haftalık süreçte 3 önemli deplasmana gidecek ve Beşiktaş derbisine çıkacak olan sarı-lacivertliler, adeta “ya tamam ya devam” diyecek.

Fenerbahçede kader fikstürü İlk adım Kasımpaşa

Süper Lig’de şampiyonluk yarışında Fenerbahçe’nin kaderini tayin edecek zorlu fikstür bugün Kasımpaşa maçıyla başlıyor. Jorge Jesus ve öğrencileri bu 6 haftalık süreçte Adana Demir, Kayserispor ve Alanyaspor gibi önemli deplasmanlara çıkacak. Ayrıca evinde de Beşiktaş derbisini oynayacak sarı-lacivertliler, bu fikstürün sonunda şampiyonluk yarışındaki rotasını belirlemiş olacak. Fenerbahçe adeta ya tamam ya devam niteliğinde bir süreçten geçecek.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertliler sırasıyla bugün evinde Kasımpaşa ile oynayacak ardından 2 Şubat Perşembe akşamı Adana Demirspor deplasmanına çıkacak.
6 Şubat Pazartesi günü sahasında Konyaspor’la karşılaşacak sarı-lacivertliler daha sonra arka arkaya iki deplasmana gidecek. Önce 12 Şubat’ta Kayserispor hemen akabinde 26 Şubat’ta Alanyaspor deplasmanında olacak Fenerbahçe, 5 Mart tarihinde de Kadıköy’de Beşiktaş’la derbi oynayacak.

Jorge Jesus ve takımının bu zorlu fikstürden çıkaracağı puanlar ya da alacağı kayıplar lig yarışındaki kaderini doğrudan etkileyecek.