ING Basketbol Süper Ligi Fenerbahçe'de kadın ve erkek basketbol takımlarına yeni sponsor

Fenerbahçe'de kadın ve erkek basketbol takımlarına yeni sponsor

10.10.2023 - 16:03 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de kadın ve erkek basketbol takımları için forma sırt sponsorluğu anlaşması imzalandı.

Fenerbahçede kadın ve erkek basketbol takımlarına yeni sponsor

Fenerbahçe'de kadın ve erkek basketbol takımları için forma sırt sponsorluğu anlaşması imzalandı. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda düzenlenen imza törenine; Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, Yönetim Kurulu Üyeleri Sertaç Komsuoğlu ve Kemal Danabaş, Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol oyuncusu Metecan Birsen, Fenerbahçe Alagöz Kadın Basketbol Takım kaptanı Alperi Onar ile Rams Global CEO'su Faruk Bülbül katıldı.
İmzalanan anlaşmalar sonrasında erkek takımna RAMS Global sponsor olurken, kadın takımı için de GAİN ile sözleşme imzalandı.

Haberin Devamı

Yaptıkları iş birliği ile basketbol takımlarının daha da güçleneceğine inandıklarını söyleyen Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, "Bugün burada Türkiye'nin ilk basketbol müzesinde beraberiz. Bu törende Rams Global ve Gain ailesiyle birlikte Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol ve Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımlarımızın sponsorluk imza anlaşması için bir aradayız. Rams Global ve Gain ile basketbol takımlarımız arasındaki bu sponsorluk anlaşması her iki taraf için de çok kıymetli. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak her branşımızda olduğu gibi basketbolda da lokomotif ilkesiyle bu işbirliğini de hem erkek hem kadın basketbol takımlarımızı daha da güçleneceğine yürekten inanıyoruz. Dünyanın en büyük spor kulübü olan Fenerbahçemize desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum. Cumhuriyetimiz'in 100'üncü yılında kazanacağımız tüm başarıları hep birlikte kutlamak dileğiyle" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

SERTAÇ KOMSUOĞLU: BASKETBOLDA DA ÜLKEMİZİ EN ÖNDE VE EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDİYORUZ

Anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olması temennisinde bulunan Sertaç Komsuoğlu, "Sertaç Komsuoğlu, "Bugün Türkiye'nin ilk ve tek basketbol müzesinde düzenlediğimiz törenle Fenerbahçe basketbol için önemli bir iş birliğine imza atmanın mutluluğunu taşıyoruz. Dünyanın en büyük spor kulübü olarak basketbolda da ülkemizi en önde ve en iyi şekilde temsil ediyoruz. Fenerbahçe kadın ve erkek basketbol şubemiz üstlendiği önemli hedefler doğrultusunda yeni iş birlikleriyle ve yeni sponsorluklarıyla birlikte yoluna güçlenerek devam ediyor. Ailemizin yeni üyesi olan Rams Global'e sizlerin huzurunda bir kez daha hoş geldin diyorum. Fenerbahçe Beko olarak bu sezonda mücadele ettiğimiz tüm kulvarlarda şampiyonluğu hedefliyoruz. Müzemize yeni kupalar getirmeyi hedefliyoruz. Cumhuriyetimiz'in 100'üncü yılında müzemize ekleyeceğimiz şampiyonluklar sarı mirasımıza ve kulübümüzün köklü tarihine eminiz ki çok yakışacak. Bu özel müze inanıyoruz ki sezon sonunda yeni kupalara da ev sahipliği yapacak. Bu arada kadın basketbol takımımızı sezon sonunu beklemeden Avrupa'nın en büyük kupasını müzemize getirdiği için bir kez daha burada tebrik etmek istiyorum. Bu yolda arkamızda sonuna dek inandığımız kadromuzun gücü ve taraftarlarımızın, hiçbir ülkede hiçbir salonda eksik olmayan desteği ve tabii ki çok sevgili sponsorlarımızın büyük katkısı var. Tam bu noktada hem kadın hem de erkek takımlarıyla ülkemizin lokomotifi olan Avrupa Arenası'ndaki öncü kulüp olan Fenerbahçemize ve bizimle birlikte yola çıkan Rams Global'e bu yolda içten ve samimi başarı dileklerine bulunuyorum. Destekleri için teşekkür ediyorum. Anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

KEMAL DANABAŞ: BU İŞ BİRLİĞİ SADECE FORMA SPONSORLUĞU ANLAŞMASI DEĞİL

Yönetim Kurulu Üyelesi Kemal Danabaş, "Birkaç hafta önce bu salonda yapmış olduğumuz forma lansmanında Euroleague şampiyonu kadın basketbol takımımızın sorumlu yöneticisi olarak karşınıza çıkmanın gururunu yaşadığımı ifade ettim. O günden bugüne kadar Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımız, müzemize bir Avrupa Süper Kupası getirerek camiamızın bir kez daha gurur kaynağı olmuş ve göğsümüzü kabartmıştır. Ben yanımda oturan kaptanımız Alperi Onan nezdinde tüm takımımızı tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum. Bugün burada Türk basketbolunun lokomotifi Fenerbahçe Spor Kulübü Kadın Basketbol Şubesi olarak Türkiye'nin yeni nesil dijital içerik platformu olan Gain ile özel bir iş birliğine imza atmanın gururunu ve mutluluğunu paylaşıyoruz. Kadın basketbol takımımız ligde ve Avrupa'da oynadığı bütün maçları kazanarak bu sezona da hedefleri doğrultusunda iyi bir başlangıç yaptı. Bu iş birliği sadece forma sponsorluğu anlaşması değil. Aynı zamanda ortak bir vizyonun yansıması oldu. Gain markası Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılını kutladığımız bu dönemde sporun birleştirici gücünü ve genç yeteneklere olan inancımızı yansıtan ortaklıkla yanımızda oldu. Bu sadece kadın basketbolu için değil, ülkemizin avrupa arenasındaki temsili için de önemli bir adım. Rams Global CEO'su Faruk'u aramızda görmekten dolayı çok mutluyuz ve hoş geldin diyoruz. Kendileri bu iş birliği ile beraber Türk basketbolunun büyümesine önemli katkı sağlıyorlar. İmza törenimizin Türkiye'nin ilk basketbol müzesinde gerçekleşiyor olması da ayrıca çok anlamlı. Burada basketbolun geçmişi ve geleceği ile ilgili büyüleyici bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Dünya'nın en büyük spor kulübünün unutulmaz başarılarına ev sahipliği yapan bu müze sporun tarihi ve kültürel öğeleri bulunduruyor. Gain ile olan bu sponsorluk anlaşmasında sporun gücünü ve kadın basketbolun parlak geleceğini temsil ediyor. Biz Fenerbahçe Kadın Basketbol Şubesi olarak heyecanla yeni başarılara yürürken Gain ve Rams Global'e teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda Erkek ve Kadın basketbol takımımıza içinde bulunduğumuz sezonda gerek Türkiye'de gerek Avrupa'da tüm kulvarlarda yürekten başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

FARUK BÜLBÜL: İNŞALLAH SENEYE BU SPONSORLUKLARIMIZI DEVAM ETTİRECEĞİZ

Haberin Devamı

Rams Global CEO'su Faruk Bülbül, "Bugün bir Fenerbahçe sevdalısı olarak kulübüme hem kadın hem de erkek basketbola sponsor olduğumuzdan dolayı çok büyük onur, gurur ve heyecan duyuyorum. Sponsorluk bir vizyon işidir. Ne mutlu ki 2 yıldır Türkiye piyasasına çok ciddi bir şekilde sponsorluklar ile girmeye çalışıyoruz. Şirketimizi tanıtmaya çalışıyoruz. Bundan da büyük gurur duyuyoruz. İnşallah seneye bu sponsorluklarımızı devam ettireceğiz. Bunlara Anadolu takımlarını da ekleyerek fazlasıyla devam edeceğiz. Hepinize çok teşekkür ederim" dedi.

ALPERİ ONAR: SPONSORLARIMIZIN DA YANIMIZDA OLMASI BİZİ SAHADA DAHA DA GÜÇLÜ

Sponsorların kendilerini daha güçlü kıldığını söyleyen Fenerbahçe Alagöz Holding Takım Kaptanı Alperi Onar, "Biz çok büyük hedefleri olan taraftarın desteği ile önemli işler başarmış bir takımız sponsorlarımızın da yanımızda olması bizi sahada daha da güçlü kılıyor. Umuyorum ki ailemizin yeni üyesiyle beraber yeni başarılara ulaşacağız. Bu anlaşmanın iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

METECAN BİRSEN: BİRLİKTE BAŞARILARLA VE KUPALARLA DOLU BİR SEZON GEÇİRMEMİZİ DİLİYORUM

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol oyuncusu Metecan Birsen, Bugün kulübümüz ile Rams Global arasındaki özel iş birliğinin imza töreninde yer almaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Fenerbahçe basketbol ailesinin yeni üyesi Rams Global'e bu büyük aileye bir kez daha hoş geldin diyorum. İnşallah iki taraf için de hayırlı olur. Birlikte başarılarla ve kupalarla dolu bir sezon geçirmemizi diliyorum" diye konuştu.

Yazarlar