Fenerbahçe Fenerbahçe’de karar haftası! Edin Dzeko, Miha Zajc ve İsmail Kartal…

Fenerbahçe’de karar haftası! Edin Dzeko, Miha Zajc ve İsmail Kartal…

21.06.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Sarı-lacivertli kulüpte bütün kritik kararlar bu hafta içerisinde verilecek. Teknik direktör konusunda İsmail Kartal öne çıkarken Arda Güler, Miha Zajc ve Edin Dzeko için de önemli gelişmeler yaşanacak, her şey netleşecek.

Fenerbahçe’de karar haftası Edin Dzeko, Miha Zajc ve İsmail Kartal…

Fenerbahçe’de en kritik hafta yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerde bu hafta sonuna kadar teknik direktör konusu, Arda Güler’in geleceği, Edin Dzeko’nun transferi ve Miha Zajc’ın sözleşmesinin ne olacağı merakla bekleniyor.

Sarı-lacivertli takımın öncelikli konularından biri yeni teknik direktör olacak. Yeni sezondaki teknik direktörünün kim olacağına dair son kararın artık verilmesi bekleniyor. Camiayı bilen, Samandıra’yı tanıyan bir yerli hoca ile çalışacaklarını vurgulayan Başkan Ali Koç’un yönetimle beraber nihai bir sonuca varacağı düşünülüyor.

Haberin Devamı

TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞLARI DEVAM EDİYOR

Sezon başında takımın başına Portekizli teknik adam Jorge Jesus geçmişti. Tecrübeli çalıştırıcının sözleşmesi Başakşehir maçı ile sona erdi. Fenerbahçe kurmayları, en kısa sürede takımın başına deneyimli bir ismi getirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Fenerbahçe’de karar haftası Edin Dzeko, Miha Zajc ve İsmail Kartal…

İRFAN CAN'IN BONSERVİSİ ALINDI

Sarı-Lacivertliler sezon başında 500 bin Euro bedelle Göztepe'den kiraladığı İrfan Can Eğribayat'ın satın alma opsiyonunu kullandığını açıkladı. Fenerbahçe bu transfer için İzmir ekibine 1.2 milyon Euro ödeyecek.

SEZONUN İLK TRANSFERİ RYAN KENT

Son olarak Türkiye Kupasını müzesine götüren ve Fenerbahçe sezonun ilk transfer bombasını patlattı. Sarı-lacivertli ekip son olarak Rangers forması giyen ve sözleşmesi sona erdikten sonra serbest kalan Ryan Kent'i kadrosuna kattığını açıkladı.

Haberin Devamı

YENİ FORMALAR TANITILDI

Fenerbahçe’de 2023-2024 sezonu formaları ve futbol A takım ürünleri dün resmi olarak tanıtıldı. Ülker Stadı’nda Maraton Fenerium mağazasında yapılan lansmana Başkan Ali Koç ve Fenerium Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat katıldı. Daha önce Ziraat Türkiye Kupası finalinde Başakşehir’le oynanan maçta çubuklu forma taraftarların huzuruna çıkmıştı. Dün de sarı ve lacivert desenli alternatif formalar da görücüye çıktı. Ayrıca geçtiğimiz ocak ayında yenilenen Maraton Fenerium mağazası da Başkan Ali Koç’un öncülüğünde tanıtıldı.

Fenerbahçe’de karar haftası Edin Dzeko, Miha Zajc ve İsmail Kartal…

ARDA LANSMANA KATILDI

Herkesin geleceğini merakla beklediği Arda Güler, dünkü forma lansmanında yer aldı. 18 yaşındaki yıldız, takım arkadaşları Luan Peres ve İrfan Can Eğribayat’la hem formaları inceledi hem de yenilenen Maraton Fenerium mağazasını gezdi. Arda Güler ile Başkan Ali Koç da sık sık sohbet etti, neşeli tavırları dikkatlerden kaçmadı

FENERBAHÇE’DE KARAR HAFTASI

Şu anda yerli adaylar arasında İsmail Kartal adı öne çıkıyor. Kartal’ın yakın bir dönemde takımın başında olması, mevcut kadroda birçok ismi tanıması, Samandıra’yı iyi bilmesi en önemli artıları olarak dikkat çekiyor.

Gelecek haftadan itibaren yeni sezon hazırlıklarına odaklanacak Fenerbahçe’de hoca kararın artık alınması planlanıyor. Bir diğer kritik konu da Arda Güler’in geleceği olacak. Avrupa’da birçok kulüp 18 yaşındaki yeteneği takip ediyor. Milli maçların ardından Arda ve ailesinin karar vermesi bekleniyor. Başkan Ali Koç ve yönetim genç yıldızın kalması adına tüm formülleri düşünüyor. Yine sözleşmesi sona eren Miha Zajc’ın kalıp kalmayacağı da bu hafta netleşecek.

DZEKO’DA SON AŞAMA

Transfer döneminin en fazla konuşulan isimlerinden Edin Dzeko’da artık karar zamanı geliyor. Bosna Hersek Milli Takımı ile dün son maçını Lüksemburg karşısında oynayan 37 yaşındaki forvetin kısa bir süre içerisinde Fenerbahçe ile nihai kararı vermesi bekleniyor. İtalya basınında yer alan haberlerde de Dzeko ile Fenerbahçe arasında anlaşmanın yakın olduğu, bu hafta içerisinde resmi açıklamaların geleceği vurgulandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’de karar haftası Edin Dzeko, Miha Zajc ve İsmail Kartal…

VOLKAN DEMİREL’DEN HATAYSPOR VURGUSU

Teknik direktörlük için adı Fenerbahçe ile anılan Volkan Demirel önemli bir açıklama yaptı. Hatayspor’un YemekSepeti ile yaptığı sponsorluk töreni öncesinde konuşan Volkan Demirel, “Hayallerim ve hedeflerim var ama şu andaki ilk hedefim Hatayspor’un bir sonraki sezon ligde en iyi şekilde mücadele etmesi” dedi. Demirel, “Federasyonumuz ve bakanlığımız bize çok destek veriyor. Elimizde 15-16 tane futbolcumuz var. Birçok oyuncumuz ayrılmak durumunda kaldı. Son 3 ayda çok oyuncu izledim, çok fazla oyuncuyla görüştüm. Neticesinde bir yerlere gelmeye başladık. 29 Haziran’a kadar yeni transferlerimi yaparsak, onları da aramıza alarak bir sonraki sezona en iyi şekilde hazırlanmaya çalışacağız” bilgilerini paylaştı.

Haberin Devamı

Yazarlar