Fenerbahçe Fenerbahçe'de Kerem Aktürkoğlu planı! Derbinin kildi buna bağlı

Fenerbahçe'de Kerem Aktürkoğlu planı! Derbinin kildi buna bağlı

06.04.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Süper Lig'de evinde Galatasaray'ı konuk edecek. Sarı-lacivertliler'de Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu ile plan ortaya çıktı.

Fenerbahçede Kerem Aktürkoğlu planı Derbinin kildi buna bağlı

SENAD OK

Haberin Devamı

Süper Lig'de Kayserispor'u 4-0 yenerek taraftarını mutlu eden Fenerbahçe evinde Galatasaray'ı konuk edecek. Sarı-lacivertliler'de Kerem Aktürkoğlu ile plan ortaya çıktı

Hazırlıklar sürüyor

Sarı-lacivertlilerde 10 Nisan’da Kadıköy’de oynanacak Galatasaray maçı hazırlıkları sürüyor. İsmail Kartal yönetimindeki antrenman ısınma ve koşu çalışmalarıyla başladı. Futbolcular daha sonra pas ve şut çalışmalarına geçerken son bölümde de taktik ağırlıklı çift kale maç oynandı.

Biletler satışa çıkıyor
Fenerbahçe’de Galatasaray derbisinin biletleri bugün satışa çıkıyor. Bilet satışı bugün kongre üyeleri ve temsilci üyelere, yarın taraftar kart sahiplerine ve cuma günü de tüm taraftarlara sunulacak. 120 TL’den başlayan bilet fiyatları 660 TL’ye kadar gidiyor.

Haberin Devamı

Moral yemeği
Kritik Galatasaray derbisi öncesi Fenerbahçe’de futbolcular akşam yemeğinde bir araya geldi. Pazar günkü dev maç öncesi toplanan sarı-lacivertli oyuncuların moralli olmaları gözlerden kaçmadı.

Güçlü orta saha
Teknik direktör İsmail Kartal’ın elini güçlendiren önemli bir konu da orta sahada yakalanan başarı oldu. Galatasaray maçı öncesi hem Miha Zajc hem Miguel Crespo hem de İrfan Can Kahveci çok formdalar. Özellikle Crespo’nun orta sahada ortaya koyduğu enerji herkesi memnun ediyor. Derbide de Crespo-Zajc uyumunun takımın işine yarayacağı kaydediliyor.

Fenerbahçede Kerem Aktürkoğlu planı Derbinin kildi buna bağlı

Kilit isim Ferdi Kadıoğlu

Kadıköy’de ezeli rakibi Galatasaray’a karşı önemli bir derbi mücadelesine çıkacak Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal hazırlıklarını sürdürüyor. Hem rakip analizlerinde hem de taktik çalışmalarda Ferdi Kadıoğlu’nun ismi ön plana çıkıyor. Sakatlığını tamamen atlatan ve Kayserispor deplasmanında süre alan Ferdi’nin Galatasaray maçının kilit ismi olması hedefleniyor.

Fenerbahçede Kerem Aktürkoğlu planı Derbinin kildi buna bağlı



Kerem Aktürkoğlu'na göre kadro
Kerem’e göre 24 yaşındaki futbolcunun çok yönlü olması teknik heyetin elini ciddi anlamda güçlendiriyor. Şu anda Galatasaray’da sakatlığı bulunan Kerem Aktürkoğlu’nun durumunu takip eden sarı-lacivertliler, rakibin Kerem’li ya da Kerem’siz kadrosuna göre birçok opsiyonun üzerinde duruyor.

Haberin Devamı

Ferdi’nin sol bek başlamasının yanısıra ilk 11’de olmayıp daha sonra oyuna dahil edilebileceği de kaydediliyor. Genç yıldızın esas yeri olan sol açıkta da kullanılması hesaplanıyor. Novak ve Szalai gibi sol bekte oynayan iki ismin şu an hazır olması Ferdi’yi sol açıkta kullanma anlamında İsmail Kartal’ı rahatlatıyor.


Joker gibi
Sezonun ilk yarısında deplasmanda 2-1 kazanılan derbide sağ bekte görev yapan Ferdi Kadıoğlu, adeta bir joker gibi her yerde oynayabiliyor. Hatta orta saha merkezde de rahatlıkla oynayabilen başarılı futbolcunun burada da kullanılabileceği vurgulanıyor. Rakibini şaşırtmak isteyen Fenerbahçe’nin teknik heyeti, Ferdi Kadıoğlu’nun joker özelliğinin maçın sonucunu direkt etkileyebileceğine inanıyor.