Fenerbahçe Fenerbahçe'de Kim Min Jae yerine olay transfer! Jesus kefil oldu

Fenerbahçe'de Kim Min Jae yerine olay transfer! Jesus kefil oldu

25.07.2022 - 15:08 | Son Güncellenme:

Gelecek sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan Fenerbahçe transferde hız kesmiyor. Güney Koreli yıldız stoper Kim Min Jae'nin Napoli'ye transfer olması sonrası hem yerini doldurma zorunluluğu hem de ondan gelecek yaklaşık 20 milyon euroluk bonservis, sarı-lacivertli ekipteki transfer hareketliliğini arttırdı. Jesus'un kefil olduğu eski öğrencisi için Fenerbahçe transfer harekatını başlattı. İşte detaylar...

Fenerbahçede Kim Min Jae yerine olay transfer Jesus kefil oldu

Kim Min Jae'nin muhtemel satışı, Serdar Aziz'in ise en az 1.5 ay sahalardan uzak kalışı nedeniyle stoper transferi hız kazandı. Sarı-Lacivertliler, Nino, Pablo Mari, Leo Ortiz, Gustavo Henrique ile temaslarını sürdürürken olay bir isim gündeme geldi.

Haberin Devamı

KİM VE SERDAR'IN YOKLUĞUNDA

Sarı-lacivertliler, Dinamo Kiev ile Polonya’da yaptığı maçtan gol yemeden ayrılsa da Serdar Aziz’in sakatlığıyla üzüldü. MR’a girecek başarılı stoperin Kadıköy’de oynanacak rövanşa yetişmesinin zor olduğu vurgulandı. Kim Min Jae de ayrılacağı için ikinci maçta tandemde Tisserand-Szalai ikilisi olacak.

Fenerbahçede Kim Min Jae yerine olay transfer Jesus kefil oldu

JESUS'UN İSTEDİĞİ İSİM İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

Jorge Jesus'un çok beğendiği ve takımın en önemli isimlerinden biri olarak gördüğü Kim Min Jae'nin ayrılığını nedeniyle Fenerbahçe yönetimi flaş bir karar aldı. Bu doğrultuda Jesus'un istediği bir isim için harekete geçildi. 

HEDEF RUBEN SEMEDO

Vole'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe, Jorge Jesus'un eski öğrencisi Ruben Semedo için harekete geçme kararı aldı. Fenerbahçe yönetimi kişisel hayatında yaşadığı problemler ve karıştığı suçlar nedeniyle Semedo'ya çekimser olsa da Jesus'un isteği üzerine harekete geçildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Kim Min Jae yerine olay transfer Jesus kefil oldu

JESUS KEFİL OLDU

Eski öğrencisine güvenen ve kefil olan Jorge Jesus, Semedo'nun kendi yönetiminde herhangi bir problem yaratmayacağını düşünüyor. Portekizli teknik adamın güvencesiyle Semedo yeniden ana stoper için düşünülen adaylardan biri oldu.

OLAYLARIN ADAMI

Jorge Jesus'un Sporting Lizbon'dan öğrencisi olan Ruben Semedo, silahla adam kaçırmak, kaçırdığı adamı parmaklarını kesmekle tehdit etmek, beyzbol sopasıyla adama yaralamak, kız arkadaşına şiddet uygulamak gibi olaylara karıştı.

Fenerbahçede Kim Min Jae yerine olay transfer Jesus kefil oldu

İSPANYA'YA GİRİŞİ YASAKLANDI

2017 yılında Sporting Lizbon'dan Villarreal'e 14 milyon Euro'ya transfer olan Portekizli stoperin ülkede yaşadığı olaylar nedeniyle İspanya'ya girişi yasaklandı.

Fenerbahçede Kim Min Jae yerine olay transfer Jesus kefil oldu

BONSERVİSİ 2023'TE BİTİYOR

Bonservisi Yunan ekibi Olympiakos'ta olan fakat geçen sezonu Portekiz'de Porto'da geçiren Ruben Semedo'nun sözleşmesi 2023 yılında sona eriyor. Olympiakos ile sözleşmesinin son senesine giren Portekizli stoper, Yunan ekibinden ayrılmak istiyor.