Fenerbahçe Fenerbahçe'de Luan Peres ve Emre Mor yükselişe geçti

Fenerbahçe'de Luan Peres ve Emre Mor yükselişe geçti

22.02.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de lige verilen arada bazı isimlerin yükselen performansı yüzleri güldürdü. Emre Mor ve Luan Peres'in yanı sıra Ferdi ve Valencia hem idmanlarda hem de hazırlık maçındaki form grafiğiyle tam not aldı

Fenerbahçede Luan Peres ve Emre Mor yükselişe geçti

Zirve takipçisi sarı-lacivertlilerde cumartesi günü oynanacak Konyaspor erteleme maçı öncesi takımın performansındaki artış dikkat çekiyor.

Teknik direktör Jorge Jesus ve ekibi, özellikle bazı isimlerdeki pozitif yükselişi yakından takip ediyor. Hem antrenmanlarda hem de 4-2 kazanılan Karagümrük hazırlık maçında bazı oyuncular ön plana çıktı. Sakatlığını tamamen atlatan ve Karagümrük karşısında 90 dakika süre alan Luan Peres'in performansı herkesi sevindiriyor. Benzer şekilde Emre Mor da yakaladığı çıkışla sivriliyor.

Haberin Devamı


Form grafikleri yüksek olan Ferdi Kadıoğlu ve Enner Valencia'nın da formlarını koruması teknik heyeti memnun ediyor. Takımdaki genel havanın olumlu olması nedeniyle yoğun fikstür öncesi çekince bulunmuyor. Aynı zamanda sakat olan tüm isimlerin iyileşerek takıma katılması da avantaj olarak görülüyor.
Yeni transferlerden Jayden Oosterwolde'un da gün geçtikçe takıma adapte olması bir diğer konu olarak öne çıkıyor.

Çalışmalar sürüyor
Fenerbahçe'de, Konyaspor ile oynanacak erteleme maçının hazırlıkları devam etti. Teknik patron Jorge Jesus yönetiminde salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışmasıyla başlayan idman; sahada yapılan koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk hareketleriyle devam etti. 2 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarının ardından antrenman; taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Haberin Devamı