Fenerbahçe Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş'ın sakatlığı tüm planları bozdu!

Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş'ın sakatlığı tüm planları bozdu!

16.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde çeyrek finale yükselen Fenerbahçe rotasını Trendyol Süper Lig’e çevirdi. Galatasaray ile girdiği zirve yarışında kayıp istemeyen sarı-lacivertlilerde Teknik Direktör İsmail Kartal’ın tüm planlarını Mert Hakan Yandaş’ın sakatlığı bozdu.

Fenerbahçede Mert Hakan Yandaşın sakatlığı tüm planları bozdu

Son haftalarda ortaya koyduğu performansla müthiş bir çıkış yakalayan milli futbolcuyu, önceki günkü mücadelede 75 dakika dinlendiren tecrübeli çalıştırıcının hesapları bu kez tutmadı.

Haberin Devamı

Saint Gilloise maçında 75. dakikada oyuna giren Mert Hakan 89’da kendini yere bırakıp kenara değişiklik işareti yapmış ve oyundan çıkmıştı. İsmail Kartal da karşılaşma sonunda öğrencisinin durumu hakkında yapılan kontrollerin ardından belli olacağını açıklarken, tecrübeli futbolcunun Trabzon deplasmanında forma giyemeyeceği öğrenildi.

Sarı-lacivertli takımın teknik patronunun Mert Hakan yerine 10 numara pozisyonunda Sebastian Szymanski’ye görev vereceği bildirildi.

ROTA TRABZON'A DÖNDÜ

Fenerbahçe, Trendyol Süper Ligi’nin 30. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktör İsmail Kartal gözetiminde yapılan idmanda, Saint Gilloise mücadelesine ilk 11’de başlayan futbolcular yenilenme çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise taktik ve bireysel çalışmalarla günü tamamladı.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertliler bugün son çalışmasına yaptıktan sonra Trabzon’a gidecek, kampa girerek maç saatini bekleyecek.