Fenerbahçe Fenerbahçe'de Miha Zajc ve Miguel Crespo'ya sert çıktı! 'Kimseye şikayet etmesinler'

Fenerbahçe'de Miha Zajc ve Miguel Crespo'ya sert çıktı! 'Kimseye şikayet etmesinler'

13.11.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 12'nci haftasında Fenerbahçe'nin Adana Demirspor deplasmanından 1 puanla ayrıldığı maçı Tugay Kerimoğlu yorumladı.

Fenerbahçede Miha Zajc ve Miguel Crespoya sert çıktı Kimseye şikayet etmesinler

İsmail Kartal yönetiminindeki Fenerbahçe, Süper Lig'in 12'nci haftasında Adana Demirspor deplasmanından bir puanla ayrıldı. Sarı-lacivertlilerin puan kaybı yaşadığı mücadeleyi Tugay Kerimoğlu değerlendirdi.

Haberin Devamı

Ferdi Kadıoğlu'nun performansına vurgu yapan Tugay Kerimoğlu, "Maçı bir oyuncu üzerinden yorumlamak istiyorum. Bir oyuncu bu kadar mı yüzde 100'ünü verip oyun içinde kazanmak için her türlü aksiyonu verir. Bu isim Ferdi Kadıoğlu. Hem defansı yapacaksınız. Hem ofansı yapacaksınız. Hem yeteneklerinizi kullanacaksınız. Hem de önünüzde oynayan Tadic'in geriye gelmediği alanı kapatacaksınız. Her şeyi yapan adam. Mücadeleci kimliğini o kadar yansıtıyor ki kendisini gönülden tebrik ederim" ifadelerini kullandı.

Genç sağ bekin performansını değerlendirmeye devam eden Tugay Kerimoğlu, "Ferdi Kadıoğlu yoruldum demez, ağzını açmaz. Herhangi bir demecinde kötü bir düşünce yoktur. Düşüncelerini hep net ve olumlu şekilde anlatır. Müthiş bir adam" dedi.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerde yorgunluğun ortaya çıkacağını vurgulayan Tugay Kerimoğlu, "Oyunda pozisyonları olan tarafın Fenerbahçe olduğunu söyleyebilirim. Ama o bitirişleri yapmak zorundasınız. Yorgunluk bir etken midir? Kesinlikle etkendir. Şu ana kadar 22 maç oynamışlar" diye konuştu.

Haberin Devamı

Tugay Kerimoğlu, Miguel Crespo ve Miha Zajc'ın performansını değerlendirerek şu ifadeleri kullandı:

"Fenerbahçe'de gördüğüm şu... Ne Crespo ne de Zajc bundan sonra ne ağızlarını ne de surat ifadelerini değiştirmesinler. Niye oynamıyoruz diye kimseye şikayet etmesinler."

Szymanski'nin performansını değerlendiren Tugay Kerimoğlu, "Fenerbahçe'de İsmail ve Fred'in olduğu her an Szymanski'nin oyun içindeki etkinliğini artırıyor. Stoperlerden istediğin kadar eksil. Ancak orta sahadan eksildiğin zaman Szymanski de oyundan kayboluyor. Crespo, Zajc, Tadic, İrfan ve Osayi. Beş tane oyuncun bugün performans olarak alt seviyedeyse maçı kazanmak çok zordur. Yakaladığın pozisyonları bitirmen lazım ki bu beş oyuncu çok fazla anılmasın" dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin kaybetmemesinin önemli olduğunu belirten Tugay Kerimoğlu, "Crespo, Zajc, Tadic, İrfan ve Osayi. Beş tane oyuncun bugün performans olarak alt seviyedeyse maçı kazanmak çok zordur. Yakaladığın pozisyonları bitirmen lazım ki bu beş oyuncu çok fazla anılmasın" diye konuştu.

Yazarlar