Voleybol Fenerbahçe'de Paola Egonu bombası! VakıfBank'ın yıldızına transfer için 3 talip

Fenerbahçe'de Paola Egonu bombası! VakıfBank'ın yıldızına transfer için 3 talip

19.02.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Misli.com Sultanlar Ligi ekiplerinden VakıfBank'ta forma giyen Paola Egonu'nun sarı-siyahlılardan ayrılacağı iddia edildi. Fenerbahçe Opet'in yanı sıra Avrupa'dan iki takımın daha İtalyan yıldızı transfer etmeyi hedeflediği öne sürüldü.

Fenerbahçede Paola Egonu bombası VakıfBankın yıldızına transfer için 3 talip

Misli.com Sultanlar Ligi'nin iddialı ekiplerinden VakıfBank'ta Paola Egonu krizi başladı. Sarı-siyahlılardan ayrılacağı iddia edilen İtalyan oyuncu için Fenerbahçe Opet'in devrede olduğu öne sürüldü. Fenerbahçe Opet'in yanı sıra Paola Egonu için iki ciddi talibin daha devreye girdiği belirtildi.

Haberin Devamı

VakıfBank sezon başında Paola Egonu'yu kadrosuna dahil etti. Imoco Volley'den transfer edilen yıldız voleybolcu, ülkesinde ırkçı saldırılara maruz kaldı.

Fenerbahçede Paola Egonu bombası VakıfBankın yıldızına transfer için 3 talip

"CANIM YANIYOR"

Paola Egonu, FIVB Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda Brezilya'ya elendikleri yarı final maçının ardından ses getirici açıklamalara imza atmıştı. İtalya'da yaşadığı ırkçı saldırılara tepki gösteren genç voleybolcu, ABD karşısında kazandıkları üçüncülük maçının ardından şu ifadeleri kullanmıştı:

"Milli takıma devam edecek miyim? Bunu hala bilmiyorum. Şimdilik ara veriyorum çünkü canım yanıyor. Bir şeyler ters gittiğinde ilk saldırıya uğrayan benim ve bu çok zor. Arayı hak ettiğimi düşünüyorum."

Fenerbahçede Paola Egonu bombası VakıfBankın yıldızına transfer için 3 talip

"MUTSUZLUĞA MAHKUM ETMEYE DEĞER Mİ"

Haberin Devamı

Misli.com Sultanlar Ligi'nde VakıfBank forması giyen Paola Egonu kısa süre önce İtalyan basınına konuştu. Yaşadığı ırkçılık olaylarına tepki gösteren Paola Egonu, çocuk doğurmayı düşünmediğini dile getirdi. Yıldız voleybolcu, "Çocuğumun siyah tenli olması durumunda, benim yaşadığım tüm tiksintileri yaşayacağını biliyorum. Karma bir cilde sahip olsa; daha da kötü! Beyazlar için fazla siyah, siyahlar için fazla beyaz... O halde çocuk doğurup, onu mutsuzluğa mahkum etmeye değer mi" dedi.

Paola Egonu çocukken yaşadığı ırkçı saldırılara da değindi ve "Güzellik standardının benim beyaz olduğumu varsaydığım bir ortamda büyüdüm. Ve bilirsiniz; çocuklar çok sevimsiz olabiliyor. Her zaman en uzundum, siyahtım, bu buklelerle nefret edildim. Ne yazık ki; o zaman saçım olmadığı için benimle dalga geçildi" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçede Paola Egonu bombası VakıfBankın yıldızına transfer için 3 talip

BOSKOVIC GÜNDEMDE, EGONU YOLCU

Misli.com Sultanlar Ligi ekiplerinden VakıfBank'ın sezon başında transfer ettiği Paola Egonu'ya yeni sözleşme teklif etmeyi düşünmediği iddia edildi. Sarı-siyahlıların, Eczacıbaşı Dynavit forması giyen Tijana Boskovic'e transfer teklifinde bulunmaya hazırlandığı belirtildi.

FENERBAHÇE DEVREDE

VakıfBank'tan ayrılacağı iddia edilen Paola Egonu hakkında son haberler İtalya'dan geldi. II Veggente'de yer alan habere göre; Fenerbahçe Opet, Paola Egonu'yu kadrosuna katmak için çalışmalarına başladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Paola Egonu bombası VakıfBankın yıldızına transfer için 3 talip

VakıfBank'a imza atmadan önce gündeme gelen İtalyan oyuncu için sarı-lacivertlilerin devrede olduğu vurgulandı. Paola Egonu için İtalya'dan iki takımın daha temaslarının bulunduğu kaydedildi.

ESKİ HOCASI ÇALIŞTIRIYOR

Eczacıbaşı Dynavit'ten Maja Ognjenovic'i kadrosuna katmaya hazırlanan Pallavolo Scandicci'nin Paola Egonu'yu kadrosuna katmak istediği belirtildi. Pallavolo Scandicci'nin koçunun Massimo Barboli'nin Paola Egonu ile daha önce birlikte görev yapmış olması transfer için bir avantaj olarak gösterildi.

İtalya'dan Vero Volley'in de Paola Egonu için devrede olduğu kaydedildi. Vero Volley'in İtalyan oyuncuya Fenerbahçe Opet ve Pallavolo Scandicci gibi güçlü bir teklif sunamayacak olmasına rağmen Egonu'nun modaya olan düşkünlüğünün avantajından yararlanmak istediği belirtildi. İtalyan oyuncunun buraya transferinde Armani'nin avantaj sağlayabileceği aktarıldı.

Yazarlar