Fenerbahçe Fenerbahçe'de Rade Krunic transferine yine 'sakatlık' engeli! Milan'dan kötü haber

Fenerbahçe'de Rade Krunic transferine yine 'sakatlık' engeli! Milan'dan kötü haber

27.12.2023 - 18:45 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin sezon başında da transfer etmek istediği Rade Krunic, devre arası için yeniden gündeme geldi. Bosna Hersekli orta sahanın transferinde yine 'sakatlık' engelinin ortaya çıktığı öğrenildi.

Fenerbahçede Rade Krunic transferine yine sakatlık engeli Milandan kötü haber

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandırdı. Orta saha kurgusuna bir takviyede bulunmak isteyen sarı-lacivertlilerin gündemine yine Rade Krunic'in geldiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin sezon başında da transfer etmek istediği Rade Krunic'te yine aynı sorunla karşılaştığı aktarıldı. Tutto Mercato'nun haberine göre; Milan Teknik Direktörü Stefano Pioli, takımda yaşanan sakatlıklar sonrası Rade Krunic'in takımda kalmasına kararını verdi.

Milan'ın ara transfer döneminde takıma takviyelerde bulunduktan sonra ayrılıklara izin verebileceği vurgulandı. Fenerbahçe'nin sezon başında da Rade Krunic'i transfer etmek istediği ancak Serie A devinde yaşanan sakatlıklar sonrası bu birlikteliğin gerçekleşmediği belirtildi.

Rade Krunic bu sezon Milan'da 14 maça çıktı. Bosna Hersekli orta saha bu karşılaşmalarda 896 dakika sahada kaldı ve 5 sarı kart gördü. 30 yaşındaki orta sahanın Serie A deviyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Rade Krunic'in güncel piyasa değeri 8 milyon 500 bin euro.

Haberin Devamı

Sutjeska Foca'da futbola başlayan Rade Krunic daha sonra Donji Srem, Hellas Verona, Borac Cacak ve Empoli formaları giydi. Milan, 2019-2020 sezonu başında Rade Krunic için 8 milyon 600 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Yazarlar