Fenerbahçe Fenerbahçe'de sakatlıklar başa bela oldu! Son kurban Jayden Oosterwolde

Fenerbahçe'de sakatlıklar başa bela oldu! Son kurban Jayden Oosterwolde

13.04.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Bu sezon en çok maç oynayan Süper Lig takımı olan F.Bahçe’de toplamda 18 futbolcu sakatlık yaşadı. Sarı-lacivertlilerde üst üste gelen sakatlık haberleri teknik heyetin elini kolunu bağlarken, kurulan alternatifli kadro en az hasarla bugünlere gelinmesini sağladı.

Fenerbahçede sakatlıklar başa bela oldu Son kurban Jayden Oosterwolde

Fenerbahçe bu sezon başarılı performansıyla adından söz ettirirken yaşanan sakatlıklar zaman zaman teknik heyetin elini kolunu bağladı. Yönetimin sezon başından itibaren iyi bir transfer politikası izleyerek alternatifli bir kadro kurması sarı-lacivertlilerin en az hasarla bugünlere gelinmesini sağladı.

Haberin Devamı

Toplamda 18 futbolcu sezon başından itibaren sakatlık yaşadı. Oyuncular ve yaşadıkları sakatlıklar ise şöyle:

Livakovic adalede zorlanma, Luan Peres çapraz bağ ameliyatı oldu, sezonu kapattı, Emre Mor ayak bileğinde stres kırığı, Becao adalede zorlanma ve tendonunda kopma, Fred adalede yırtık ve tendonunda yırtık, Djiku adalede zorlanma, sağ ayak metalars kemiğinde kırık, Miha Zajc pubis, adale ve kasık sakatlıkları, kasık fıtığı ameliyatı, Crespo arka adalesinde yırtık, Cengiz Ünder adalede yırtık, King adalede yırtık, ayak bileği burkulma, Serdar Aziz kasık sakatlığı ve ayak bileği bağlarında yırtık, Ferdi Kadıoğlu üst adale yırtığı, Osayi kaburgada ezilme, adalede ve ayak bileğinde zorlanma, Bartuğ Elmaz adalede yırtık, Samet Akaydın adalede zorlanma, Mert Hakan Yandaş adale ve kas problemleri, topuk sakatlığı, İrfan Can Kahveci alt adalede 2. derece yırtık, adalede zorlanma, Bonucci adalesinde ağrılar.

Haberin Devamı

Öte yandan kritik haftalara girilirken Teknik Direktör İsmail Kartal’ın oyuncularıyla bir toplantı yaptığı ve sakatlık yaşamamaları konusunda uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

SON KURBAN OOSTERWOLDE

Fenerbahçe’de bu sezon ortaya koyduğu performansla yıldızı parlayan ve birçok takımın transfer listesine girmeyi başaran Jayden Oosterwolde büyük bir şanssızlık yaşadı. Olympiakos maçını tamamlayamayan ve sedye ile sahadan ayrılan sarı-lacivertli futbolcunun sezonu kapattığı öğrenildi.

Sarı-lacivertli takımdan Oosterwolde için yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında sakatlık yaşayan Jayden Oosterwolde’nin MR görüntülenmesi gerçekleştirilmiştir. Yapılan tetkikler çerçevesinde menisküs yırtığı teşhisi konulan oyuncumuzun tedavi programı planlanmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Bu sezon müthiş bir performans gösteren Oosterwolde ile resmi olarak ilgilenen ilk Serie A takımı Roma’ydı. Görüşmeler başlarken, resmi teklife kadar gelinmişti. Ancak yaşanan bu sakatlık büyük belirsizliğe neden oldu. Oosterwolde, lig, kupa ve Avrupa’da toplamda 40 maça çıkarken iki gol atarak skor katkısı da verdi.

Yazarlar