Fenerbahçe Fenerbahçe'de Serdar Dursun fırsatları iyi değerlendirdi

Fenerbahçe'de Serdar Dursun fırsatları iyi değerlendirdi

09.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de hazırlık maçlarının yıldızı Serdar Dursun oldu.

Fenerbahçede Serdar Dursun fırsatları iyi değerlendirdi

Valencia ve Batshuayi’nin Dünya Kupası’na gitmeleri, Pedro’nun da şanssız sakatlığı sonrası hazırlık maçlarının hepsinde ilk 11’de yer alan tecrübeli forvet 3 gol attı. Üç karşılaşmada 3 kez ağları sarsan bir kez de penaltı kaçıran Serdar, teknik direktör Jorge Jesus’tan da alkışı aldı.

Haberin Devamı

Dünya Kupası arasında Antalya’da kamp yapan Fenerbahçe’de antrenmanlar devam ediyor. Jorge Jesus yönetimindeki antrenman ilk olarak salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla başladı. Daha sonra futbolcular sahaya indi. Alanyaspor karşılaşmasına ilk 11’de çıkan isimler yenilenme çalışması yaptı. Diğer isimler de antrenman programını uyguladı.

Her yerde seviliyor

Alanyaspor ile Oba Stadı’nda bir hazırlık maçı yapan Fenerbahçe’de teknik direktör Jorge Jesus’un sıcak görüntüleri alkış aldı. Alanyasporlu çocukların maça çıkarken Jorge Jesus’a giderek sarılmaları dünyaca ünlü hocanın da samimi bir karşılık vermesi herkesi memnun etti. Portekizli çalıştırıcının maç öncesinde top toplayıcı çocuklarla sohbet edip hepsiyle el sıkışması da takdir topladı.

Haberin Devamı

Lugano’dan ziyaret

Fenerbahçe’de 2006-2011 yılları arasında forma giyen kulübün unutulmaz yıldızlarından Diego Lugano, Ülker Stadı’nı ziyaret etti. Lugano iki oğluyla beraber saha içine inerek hatıra fotoğrafları çektirdi. Lugano daha sonra kulüpte yöneticilerle de bir araya geldi.

Yazarlar