Fenerbahçe Fenerbahçe'de Tadic'ten inanılmaz gol! Orta sahadan avladı

Fenerbahçe'de Tadic'ten inanılmaz gol! Orta sahadan avladı

03.04.2024 - 22:26 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe, Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Mücadelede sarı-lacivertlilerin yıldızı Dusan Tadic çok konuşulacak bir gole imza attı.

Fenerbahçede Tadicten inanılmaz gol Orta sahadan avladı

Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe sahasında Adana Demirspor'u ağırladı. Maça damga vuran isim Dusan Tadic oldu. Sarı Lacivertliler'in Sırp yıldızı çok konuşulacak bir gole imza attı.

Haberin Devamı

Sezon başından bu yana Fenerbahçe'nin en istikrarlı futbolcularından biri olan Dusan Tadic, Süper Lig'in 31. haftasında oynanan Adana Demirspor maçına damga vurdu. Tecrübeli futbolcunun orta sahadan golü sosyal medyanın da gündemine geldi.

ORTA SAHADAN AVLADI

Maçta dakikalar 71'i gösterdiğinde Fenerbahçe'nin Sırp yıldızı Dusan Tadic öyle bir gole imza attı ki haftaya tam anlamıyla damgasını vurdu. Savunma arkasına atılan topa kaleci Vedat, hareketlendi ve topu uzaklaştırmak istedi ancak top kısa kaldı.

Önde basan Fenerbahçeli futbolculardan Dusan Tadic rakibinden topu kaptı. Tadic orta sahaya yakın bir noktadan vuruşunu yaptı ve topu boş ağlara gönderdi.

Haberin Devamı

'KARİYERİMDE BÖYLE BİR GOL YOKTU'

Haberin Devamı

Maçın ardından konuşan Dusan Tadic, şu şözlerle attığı golü anlattı: Kariyerimde bu kadar uzaktan attığım bir gol yoktu, bu ilk oldu. En önemlisi 3 puan alabilmekti. Güzel bir performans ortaya koyduk. Taraftarlarımızı mutlu etmeyi başardık.

TRABZONSPOR MAÇI AÇIKLAMASI

Tadic Trabzonspor maçı ile ilgili olarak ise şunları söyledi: "Trabzonspor maçıyla alakalı çok fazla değerlendirme yapamadık. Güçlü bir oyun ortaya koyduk. Oraya da futbolumuzu oynamaya, kazanmaya gitmiştik. Taraftarlarımızı mutlu etmek istemiştik. Onları da memnun ettiğimizi düşünüyorum. Güzel goller attık, güzel organizasyonlar çıkardık. Çok fazla geçmiş bakmamak lazım. Son maçta oynadığınız kadar iyisininizdir. Her zaman geleceğe bakmalısınız. Her zaman en iyisini ortaya koymalısınız."

20 MAÇLIK YENİLMEZLİK SERİSİ

Sarı-lacivertliler, Alexander Djiku, Edin Dzeko, Dusan Tadic ve Serdar Dursun'un golleriyle 4-2 kazanarak puanını 82'ye yükseltti.

Son olarak ligin 11. haftasında Trabzonspor’a 3-2 kaybeden Kanarya, daha sonrasında ligde oynadığı 20 maçı kaybetmedi.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertliler bu süreçte Fatih Karagümrük, Sivasspor, Beşiktaş, Kayserispor, İstanbulspor, Konyaspor, Gaziantep FK, Başakşehir, Ankaragücü, Antalyaspor, Rizespor, Kasımpaşa, Hatayspor, Pendikspor, Trabzonspor ve Adana Demirspor'u mağlup etti. Ligin ilk yarısında oynanan Adana Demirspor, Galatasaray ve ligin ikinci yarısındaki Samsunspor ve Alanyaspor maçlarından da sahadan berabere ayrıldı.