Fenerbahçe Fenerbahçe'de transfer fırtınası devam ediyor! Sıra Livakovic'te

Fenerbahçe'de transfer fırtınası devam ediyor! Sıra Livakovic'te

16.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’nin transfer çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Brezilyalı stoper Becao konusunda mutlu sona ulaşan sarı-lacivertliler, kaleci Dominik Livakovic için de görüşmelerini sürdürüyor.

Fenerbahçede transfer fırtınası devam ediyor Sıra Livakovicte

Transfer döneminin hızlı ve etkili takımlarından Fenerbahçe, çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Sarı-lacivertlilerde kadrodaki eksiklere göre hareket ediyor. Son olarak Dinamo Zagreb’in kalecisi Dominik Livakovic ve Udinese’den stoper Rodrigo Becao konusunda önemli gelişmeler yaşandı.

Haberin Devamı

Stoper için istenilen Rodrigo Becao konusunda İtalyan kulübü Udinese ile anlaşmaya varıldı. 9+1 milyon euroluk bonservis bedeli konusunda uzlaşma sağlandı. Brezilyalı stoper ile de 4 yıllık sözleşme yapılması bekleniyor.

Kaleye de takviye planlayan Fenerbahçe, Dinamo Zagreb ile Dominik Livakovic konusunda görüşmerine devam ediyor. 28 yaşındaki Hırvat kaleci için uzun süredir devam eden görüşmeler artık olumlu noktaya geldi. Livakovic de Fenerbahçe’de oynamaya sıcak bakıyor. Bugüne kadar Dzeko, Kent, Szymanski, Djiku ve Umut Nayir gibi önemli isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe, şimdi de Becao ve Livakovic ile de işi bitirme noktasına geldi.

Sarı-lacivertliler Bruma, Berisha ve Arda Güler’in satışlarından toplamda 30 milyon euroyu aşkın bir bonservis geliri elde etmişti. Fenerbahçe şu ana kadar sadece Szymanski için bonservis ödedi. Becao ve Livakovic transferleri de bonservis ödenerek yapılacak.

Haberin Devamı

ZAHA BEKLEYİŞİ

Sarı-lacivertlilerde transfer listesinde bulunan bir diğer isimse Wilfried Zaha... Uzun süredir Zaha transferini bitirmek isteyen Fenerbahçe, yıldız futbolcunun artık son kararını bekliyor. Evlendiği için bir süredir tatilde olan Fildişili oyuncu henüz geleceğine dair bir adım atmadı. Crystal Palace’ın da sözleşme yenilemek istediği Zaha’da olumlu gelişmeler yaşanmazsa sarı-lacivertliler bir diğer alternatif Olympique Lyon’lu Ekambi’yi gündemine alacak.

Yazarlar