Fenerbahçe Fenerbahçe'de transfer için Edin Dzeko devrede! Yıldız futbolcu ile telefonda görüştü

Fenerbahçe'de transfer için Edin Dzeko devrede! Yıldız futbolcu ile telefonda görüştü

27.07.2023 - 19:54 | Son Güncellenme:

Geride kalan sezonu Süper Lig'de 2. sırada bitiren Fenerbahçe, gelecek sezon şampiyon olmak istiyor. Transfer döneminde orta sahaya takviye yapmayı düşünen sarı-lacivertli ekip, yıldız futbolcuyu listesine ekledi. Öte yandan yeni transfer Edin Dzeko, söz konusu futbolcu ile telefon görüşmesi yaptığı öğrenildi.

Fenerbahçede transfer için Edin Dzeko devrede Yıldız futbolcu ile telefonda görüştü

Takımın başına İsmail Kartal'ın gelmesiyle çalışmalarına hız kazandıran Fenerbahçe, art arda yaptığı transferler ile dikkat çekti. Sarı-lacivertli ekip, orta saha pozisyonu için listesine bir yıldız futbolcu daha eklediği öğrenildi. Öte yandan takıma yeni katılan Edin Dzeko, söz konusu yıldız futbolcu için devrede olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

TRANSFERDE ART ARDA HAMLELER

Transferin hareketli takımı Sarı-Lacivertliler art arda bombaları patlatmıştı. Ryan Kent ile döneme hızlı bir giriş yapan ardından transferi zor gözüken Edin Dzeko'yu açıklayan ve Boşnak yıldızı kampa yetiştiren Fenerbahçe, Alexander Djiku ve Umut Nayir'i de duyurmuştu. Djiku transferinde Beşiktaş'tan hızlı davranan Kanarya asıl hamleyi Dusan Tadic'le yaptı.

Beşiktaş'ın da çok istediği ve bir süredir pazarlıklarını sürdürdüğü Sırp hücumcuyu bir anda Fenerbahçe kaptı! Ön hattını büyük oranda oluşturan Sarı-Lacivertliler savunmaya da Rodrigo Becao transferini gerçekleştirdi. Kısa bir süre sonra da Galatasaray altyapısından yetişen ve Marsilya'da aradığını bulamayan 19 yaşındaki Bartuğ Elmaz'a imza attırıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçede transfer için Edin Dzeko devrede Yıldız futbolcu ile telefonda görüştü

ATTİLA SZALAİ TAKIMDAN AYRILDI

Geçtiğimiz günlerde transfer görüşmeleri için Almanya'ya giden Macar stoper Attila Szalai, Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim'a transfer oldu.

Szalai transferiyle Fenerbahçe'nin kasasına girecek olan para da belli oldu. KAP'a yapılan açıklamaya göre sarı-lacivertli ekip 12.3 milyon euroyu kasasına koyacak

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde: "Profesyonel Futbolcumuz Attila Szalai'nin Alman Kulübü TSG 1899 Hoffenheim'e, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 12.300.000 Avro bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri kulübümüz tarafından ödenecektir."

FENERBAHÇE'YE TOPLAMDA DEV GELİR

Fenerbahçe, Ali Koç döneminde yaptığı transfer satışlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Sarı-lacivertliler, Attila Szalai'nin de satışıyla birlikte bu yaz transferden şu ana kadar 42.8 milyon euro kazanç elde etti.

KRUNIC HAMLESİ

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Fenerbahçe gündemine Milan'dan Rade Krunic'i aldı. Sarı-lacivertliler, Bosna Hersekli orta saha oyuncusunu Milan'dan resmen istedi.

Krunic ise geleceğine dair henüz son kararını vermedi. Fenerbahçe, 29 yaşındaki futbolcunun transferi için temaslarına devam edecek.

Fenerbahçede transfer için Edin Dzeko devrede Yıldız futbolcu ile telefonda görüştü

DZEKO TELEFONDA GÖRÜŞTÜ

Haberin Devamı

Sabah'ın haberine göre, Krunic transferinde kilit rol üstlenen isim ise Fenerbahçe'nin yeni golcüsü Edin Dzeko oldu. Yıldız futbolcu, Krunic ile telefonda görüştü.

PERFORMANSI

2019 yılında 8 milyon 600 bin euro bonservis bedeli karşılığında Serie A devi Milan'a imza atan Rade Krunic, 2022 -2023 sezonunda 34 maça çıktı. 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran 29 yaşındaki oyuncu, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Tecrübeli orta saha, 12 mücadelede sarı kart gördü.

2019 yılından bu yana Milan forması giyen Krunic'in İtalyan ekibiyle sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.

Fenerbahçede transfer için Edin Dzeko devrede Yıldız futbolcu ile telefonda görüştü