Fenerbahçe Fenerbahçe'de yeni gündem başkanlık seçimi!

Fenerbahçe'de yeni gündem başkanlık seçimi!

11.05.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Süper Lig’de şampiyonluk şansını mucizelere bırakan sarı-lacivertli takımda rota genel kurula çevrildi. Sadettin Saran’ın ardından, hazırlık yaptığı öğrenilen Ali Koç ve Aziz Yıldırım’ın da göreve talip olması halinde çok adaylı bir seçim yapılacak.

Fenerbahçede yeni gündem başkanlık seçimi

Fenerbahçe’de, Süper Lig’in son virajında şampiyonluk şansının mucizelere bırakılmasının ardından yeni gündem seçim oldu. Sarı-lacivertli takımda sezon bitimiyle yapılacak genel kurul öncesi üç adayın yarışma ihtimali doğdu...

Haberin Devamı

Seçim için ilk adaylığını açıklayan isim Sadettin Saran olmuştu. Saran son açıklamasında “Pazartesi gününden itibaren, şartsız olarak kulübümüzü yönetmeye talip olduğumuzu ilan edecek; Türk spor tarihinin en hazır yönetimi olma iddiamız ve süre, sabır istemeden derhal başarı hedefimize odaklanarak çalışmalarımızı hızlandıracağız” demişti.

Camiaya söz verdiği şampiyonluğu getirmek isteyen mevcut başkan Ali Koç’un ise daha güçlü bir yönetim listesi hazırlığı içinde olduğu ve aday olması bekleniyor.

Son isim ise eski başkan Aziz Yıldırım. Daha önce aday olacağı haberlerini kesin bir dille yalanlayan Yıldırım, şimdi ise aynı keskin ifadeleri kullanmıyor. Aziz Yıldırım’ın da seçim için hazırlık yaptığı öğrenildi. Fakat Yıldırım aday olmazsa da eski yönetici arkadaşlarından birini destekleyeceği ve onun aday olabileceği bildirildi.

Haberin Devamı

Hal böyle olunca Saran, Koç ve Yıldırım’ın kongrede yarışma ihtimali doğdu. Böylece Fenerbahçe’de genel kurulun çok adaylı bir seçime gideceği öğrenildi.

İLK 11'DE BÜYÜK DEĞİŞİM

Teknik Direktör İsmail Kartal, birçok eksik nedeniyle kadroda zorunlu olarak revizyona gidecek. Mert Müldür cezası, Osayi, Oosterwolde, İsmail Yüksek ve İrfan Can Kahveci sakatlıkları nedeniyle görev yapamayacak. Kahveci’nin yerine Konyaspor maçındaki performansıyla eleştiri oklarının hedefi olsa da Cengiz Ünder’in oynayacağı öğrenildi. Tecrübeli çalıştırıcının sağ bek konusunda ise son kararını vermediği bildirildi.