Fenerbahçe Fenerbahçe'de yıldız oyuncunun transferi için Dzeko devreye girdi! İşte son teklifin detayları

Fenerbahçe'de yıldız oyuncunun transferi için Dzeko devreye girdi! İşte son teklifin detayları

16.08.2023 - 18:33 | Son Güncellenme:

Transferde yaptığı hamleler ile kadrosunu iyice güçlendiren Fenerbahçe yönetimi, yıldız oyuncu için kulübüne yeni teklif sundu. Transfer için Edin Dzeko bizzat devreye girerken son teklifin detayları belli oldu.

Fenerbahçede yıldız oyuncunun transferi için Dzeko devreye girdi İşte son teklifin detayları

Transferde vites yükselten Fenerbahçe yönetimi, her konuda anlaşmaya vardığı yıldız oyuncuyu renklerine katmak için kulübüne yeni teklif sundu. Transferin gerçekleşmesi için yıldız forvet Edin Dzeko da bizzat devrede.  Bu sezon kadrosuna Edin Dzeko, Dusan Tadic, Cengiz Ünder ve Fred’i de alarak adeta bir yıldızlar topluluğu oluşturan Fenerbahçe, transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

Haberin Devamı

Arao, Panathinaikos ile anlaştı

Fenerbahçe ve Panathinaikos, Willian Arao transferi için anlaşmaya vardı. Brezilyalı orta saha oyuncusunun takım arkadaşlarıyla vedalaştığı belirtildi. Sarı-lacivertliler, bu transferden yaklaşık 3 milyon euroluk geliri kasasına koyacak.

Fenerbahçede yıldız oyuncunun transferi için Dzeko devreye girdi İşte son teklifin detayları

Edin Dzeko, Krunic için bizzat devrede

Sarı-lacivertliler, orta saha transferinde yakın zamanda gündemine gelen Milan’dan Rade Krunic için son bir hamlede daha bulundu. İtalya’nın önemli gazetelerinden La Repubblica’nın haberine göre Fenerbahçe, Krunic için Çizme’ye bir sefer daha yapacak.

Fenerbahçede yıldız oyuncunun transferi için Dzeko devreye girdi İşte son teklifin detayları

Daha önce Boşnak yıldız için 7 milyon euroya kadar çıkan Kanarya, Milano temsilcisinin 10 milyon euronun altına düşmemesi sebebiyle görüşmeleri askıya almıştı. Edin Dzeko’nun da Türkiye’ye gelmesi konusunda bizzat devreye girdiği vatandaşı Krunic’in de Fenerbahçe’ye sıcak bakıyor oluşu, bu ilginin devamında kilit rol oynadığı bilgisine ulaşıldı.

Haberin Devamı

İşte Milan'a sunulan son teklif 

29 yaşındaki futbolcu ile 3.5 milyon Euro üzerinden el sıkışan Kanarya, bu hafta içerisinde Milan’la masaya oturacak. Bonservis olarak son teklifini 8 milyon euro artı bonuslar üzerinden yapmayı planlayan Fener, ödeme planını da tıpkı Fred ve Cengiz Ünder’de yaptığı gibi en az 4 taksitle gerçekleştirmeyi planlıyor.

 

Yazarlar