Fenerbahçe Fenerbahçe'den 4 isme imza töreni! İşte açıklamalar...

Fenerbahçe'den 4 isme imza töreni! İşte açıklamalar...

06.07.2017 - 12:42 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, yeni transferleri Nabil Dirar, Carlos Kameni ve sözleşme yenilen oyuncuları Volkan Demirel ve Hasan Ali Kaldırım için imza töreni düzenledi.

Fenerbahçeden 4 isme imza töreni İşte açıklamalar...

Fenerbahçe yeni transferleri Nabil Dirar, Carlos Kameni ve sözleşme yenilen oyuncuları Volkan Demirel ve Hasan Ali Kaldırım için imza töreni düzenledi.

Haberin Devamı

İMZA TÖRENİNDE KAZA
İmza toreni sırasında küçük bir kaza yaşandı. Yayın ışıklarından biri imza törenini izleyen Aykut Kocaman'ın hemen arkasına düştü.
İŞTE OYUNCULARIN AÇIKLAMALARI...

VOLKAN DEMİREL: 40 YAŞINA KADAR OYNAMAK İSTİYORUM

Volkan Demirel'in 15 yıl boyunca Fenerbahçe'nin kalesini koruduğunu hatırlatarak, "Yuvada kaldığı için kendisine teşekkür ediyoruz. Zaten başka bir yere gitme şansı yoktu. Burada olduğu için teşekkür ediyoruz kendisine. Hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı. Yıldırım'ın ardından konuşan Volkan, "Bundan başka bir şeyi hiçbir zaman düşünmedim. Gönülden Fenerbahçe'li olduğumu herkes biliyor. Bedenim, vücudum, aklım elverdiği sürece Fenerbahçe'ye hizmet etmeye devam edeceğim. Kendi adıma hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.
"VOLKAN İSTEDİĞİ KADAR OYNAYACAK"
Gazetecilerin Volkan Demirel'in imzasının süresini olduğu sorusunu yanıtlayan Ali Yıldırım, "Volkan'ın imzası, Volkan istediği kadar olacak. Şampiyon yaparsa 40 yaşına kadar oynar" dedi. Volkan da "Rekor Müjdat abide. Ben elimden geldiğince forma giymek istiyorum. 40 yaşına kadar forma giymek istiyorum. Rekoru da kırmak istiyorum. İlk formayı giydiğimde rekor konusunu düşünmemiştim. Ama zaman geçtikçe bu hedefi koymuştum. İnşallah bu hedef doğrultusunda hareket edeceğim. Ne kadar çok bu formayı giyip Fenerbahçe'ye hizmet edersem benim için gurur olur" ifadelerini kullandı.
"MUSLERA GALATASARAY CAMİASINDA SEVDİĞİM ENDER İSİMLERDEN BİRİ"
Yapılan kaleci transferinin kendisini zorlayıp zorlamayacağıyla ilgili olarak sorulan soruyu yanıtlayan Volkan Demirel, "Olay zorlamak zorlanmak değil, burada Fenerbahçe'nin başarısı için mücadele ediyoruz. Kim iyi olursa, kim kendisini iyi hissediyorsa sahaya çıkacaktır. Bizim tek istediğimiz şey, Fenerbahçe'yi yukarıya çıkarmaktır" derken, Galatasaray'ın kalecisi Muslera'yla ilgili olarak da "Muslera'yla bazı seyahatlerimizde yemek yemiştik. Saygı duyduğum birisi. Galatasaray camiasındaki ender isimlerden birisi. Kendisini çok sevdiğimi söyleyebilirim" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden 4 isme imza töreni İşte açıklamalar...

Haberin Devamı

HASAN ALİ KALDIRIM: HAYATIMIN EN ÖNEMLİ İKİNCİ İMZASI

Hasan Ali Kaldırım ise imza töreninde, ''3 yıllık sözleşme imzaladım. Fenerbahçe'ye ilk attığım imza, hayatımdaki en önemli imzamdı. Bu da en önemli 2'nci imzam oldu. Kaldığım için çok mutluyum. Hocamız Aykut Kocaman'a da teşekkür ediyorum. Fenerbahçe'nin bir parçası olmak parayla ya da maddi bir güçle hesaplanacak bir şey değil. Bu ailenin bir parçası olduğum için son derece mutlu ve gururluyum. Dediğim gibi burada olduğum için çok mutluyum'' diye konuştu.
''İYİ OYNAYARAK, TARAFTARLARI TEKRAR KAZANARAK YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ''
Geçen sene kendilerinden kaynaklı tepkiler olduğunu ve son 2 sezonu istedikleri yerde bitiremediklerini dile getiren Hasan Ali Kaldırım, ''Fenerbahçe her zaman şampiyonluğu hedefleyen ve Avrupa'da başarıya oynayan bir kulüp. Sadece kendi adıma değil, birçok takım arkadaşıma benim gibi taraftarlardan tepkiler geldi. Bunu değiştirecek olanlar yine bizleriz. Yeni hocamızla tekrar iyi oynayarak, taraftarları tekrar kazanarak yolumuza devam edeceğiz'' şeklinde konuştu.
''ÇOK GÜÇLÜ BİR FENERBAHÇE OLACAK BU SENE''
Fenerbahçe'nin başına 4 yıl aradan sonra geri dönen teknik direktör Aykut Kocaman ile daha önce de çalışma şansı olduğunu kaydeden Hasan Ali, ''Hem kendisi hem bizim için hayırlısı olur. Ben çok ümitliyim. Antrenmanlar gayet iyi gidiyor. Kötü giden hiçbir şey yok. Aykut hocanın bir felsefesi oyun anlayışı var. Bunu sahaya yansıttığımızda güzel sonuçlar alacağız. Çok güçlü bir Fenerbahçe olacak bu sene. Son 2 seneye göre çok daha iyi bir Fenerbahçe olacak'' dedi.
Yeni imajıyla ilgili de konuşan Hasan Ali Kaldırım şu ifadeleri kullandı: ''Yaptırmak istiyordum ama uzun saçlara kıyamamıştım. Böyle daha iyi olduğunu düşünüyorum.''
''ŞU ANDA MASKEYLE OYNUYORUM AMA DAHA DA İYİYE GİDECEK''
Geçtiğimiz sezon burnuna dirsek geldiğini ve nefes almada zorluk çektiği için ameliyat olduğunu hatırlatan Hasan Ali, ''Maçlarda idare ettim ama ameliyat olmam gerekiyordu. Sezon sonuna bıraktım bunu. Son milli maçtan sonra ameliyat oldum. Sağlık durumum daha iyi. Şu anda maskeyle oynuyorum ama daha da iyiye gidecektir'' diye konuştu.
''KULÜP KALMAMI İSTEDİ VE BEN DE KALDIM. ÇOK FAZLA UZAMADI BU DURUM''
Sarı-lacivertli kulüple imzaladığı sözleşmenin gecikmesi üzerine çıkan haberler hakkında da konuşan Hasan Ali Kaldırım şu ifadeleri kullandı: ''İmza süreciyle ilgili olarak çok söylenecek bir şey yok. Medyada yanlış algı oluştu. Ben Fenerbahçe'yle sadece 2 kez görüştüm. Kulüp kalmamı istedi ve ben de kaldım. Çok fazla uzamadı bu durum.''
''TAKIMA KATKI SAĞLAMAYA ÇALIŞIYORUM''
Görev aldığı her maçta elinden geleni yapmaya çalıştığını ifade eden Hasan Ali Kaldırım, ''Tabii ki kendi performansım için, daha da önemlisi takımım adına mücadele ediyorum. Ben takıma katkı sağlamaya çalışıyorum. Dönem dönem kötü performans sergiliyoruz. Sonuçta makine değiliz. Bugüne kadar nasıl çalıştıysam öyle devam edeceğim. Hatalarımız olacaktır, hatasız futbolcu görmedim ben bugüne kadar'' şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden 4 isme imza töreni İşte açıklamalar...

Haberin Devamı

NABİL DİRAR: İZ BIRAKMAK İSTİYORUM

Yeni transfer Nabil Dirar hakkında övgü dolu sözler sarf eden Asbaşkan Önder Fırat, " Nabil Dirar gibi kaliteli ve yıldız bir oyuncu kazanmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kendisi aynı zamanda mücadeleci ve savaşçı bir futbolcu. Şahsım ve kulübüm adın hoş geldin diyorum. Hayırlı olsun. İnşallah çok şampiyonluklar yaşayacağız" dedi.
Nabil Dirar ise Fenerbahçe'ye şampiyonluklar ve kupalara kazanmak için geldiğini söyledi. Dirar, "Öncelikle değerli yöneticimize söylediği güzel sözler için teşekkür ediyorum. Umarım bu kulübü destekleyen insanları hayal kırıklığına uğratmam. Buraya kupalar ve şampiyonluklar kazanmak için geldim. Umuyorum takıma kaktı sağlarım. Artık kariyerimin sonlarına doğru geliyorum. Kariyerimi burada bitirmek benim için keyifli olacak. İyi işler yapıp burada kariyerimi güzel bir şekilde bitirmeyi umuyorum. İyi işler yaparak başarılar kazanıp taraftarlar beni unutmaz" dedi.
Fenerbahçe'nin, Monaco ile oynadığı Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçı hakkındaki görüşleri de sorulan yıldız oyuncu, "Biz o gün karşımız iyi bir takım bulduk. Daha güçlü bir takım olduğunu biliyorduk ama maçın sonunda başarılı olan bizdik. Futbol böyle bir oyundur. Esasında Fenerbahçe o turu ilk maçta kaçırdı" yorumu yaptı.
"BEK OYNAMAYI SEVİYORUM AMA HOCAM NEREDE GÖREV VERİRSE ORADA OYNARIM"
Şu an için bek ve defans mevkiinde daha iyi olduğunu ifade eden başarılı futbolcu, "Şu anda benim tercihim bek pozisyonu ve defans pozisyonunda da oynamayı seviyorum. Geçen sezon sağ kanat başladım ama sakatlıktan sonra bek pozisyonunda oyandım. Oradan sonra bek oynamaya devam ettim. Önemli olan hocamızın benim nerde oynamama karara vermesidir. Ben burada takıma katkı sağlamak için buradayım"
şeklinde konuştu.
"HASAN ŞAŞ ZİHNİMDE KALAN OYUNCU"
Türkiye Ligi'ni geçmiş dönemde takip ettiğini söyleyen Dirar, Türk futbolculardan Hasan Şaş'ın stilini çok beğendiğini de sözlerini ekledi.

Fenerbahçeden 4 isme imza töreni İşte açıklamalar...

KAMENİ: ''TEKNİK EKİBİN İSTEKLERİ DOĞRULTUSUNDA KATKI SAĞLAYACAĞIM''

Fenerbahçe'nin İspanya'nın Malaga takımından renklerine bağladığı kaleci Carlos Kameni, Topuk Yaylası'nda kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunan Asbaşkan Önder Fırat, ''Kameni gibi yıldız bir oyuncuyu, hepimizin bildiği, kendisini ispatlamış bir kaleciyi kulübümüzün renklerine bağlamaktan dolayı mutluyuz. Kendisi sadece kaliteli bir futbolcu değil, mücadeleci bir ruha sahip karakterli bir kaleci. Hayırlı uğurlu olsun diyorum ve inşallah Kameni'yle de şampiyonluklar yaşamayı umuyorum'' dedi.
Fenerbahçe'nin parçası olmanın keyif verici olduğunu dile getiren Kameni, ''Fenerbahçe'yle ilgili görüşlerim pozitifti ve buraya gelmeden önce de takip ediyordum. Dünyanın en büyük kulüplerinden birisine geldim. Takıma katkı sağlamak için gayret göstereceğim. Teknik ekibin istekleri doğrultusunda katkı sağlayacağım. Burada uzun yıllardır forma giyen Volkan'a, Mehmet Topal'a teşekkür etmek istiyorum. Kollarını sonuna kadar açarak karşıladılar beni. Daha önceki yıllarda burada Yobo, Webo ve Sow gibi birçok Afrikalı oyuncu forma giydi. Fransızca konuşan çok isim olduğu için adaptasyon sürecini de kısa sürede atlatacağımı düşünüyorum. Dualarım, her şeyin iyi gitmesi yönünde'' dedi.
''GÜZEL BİR REKABET OLACAKTIR''
Soyunma odasını Volkan gibi bir efsaneyle paylaşmanın çok keyif verici olduğunu ve rekabetin kendileri açısından kazanç sağlayacağını ifade eden Kameni, ''Herkes oynamak istiyor. Eğer biz kaleyi iyi kapatırsa iyi sonuçlar mutlaka gelecektir. Güzel bir rekabet olacaktır. Ama ben onun değerini çok iyi biliyorum ve bu kulüp için neler yaptığını da biliyorum. Ben burada sadece Volkan'a yardımcı olmak için değil, diğer genç kalecilere de yardımcı olmak için bulunuyorum. Hepimiz burada Fenerbahçe'nin başarısı için mücadele ediyoruz'' diye konuştu.
''BURANIN BÜYÜMESİ İÇİN NELER YAPACAĞIMI DÜŞÜNECEĞİM''
Samuel Eto'o'nun kendisi ile ilgili sözlerine teşekkür eden Kameni şöyle konuştu: ''Benim buraya geliş sebebim başarılı olmak. Buranın büyümesi için neler yapacağımı düşüneceğim. Hedeflerimi hep yüksek koyarım. Burada da böyle olacak. Burada çok fazla kupa kazanmayı hedefliyorum. Tek düşüncem, bu taraftarlara güzel zamanlar yaşatmak. Uzun yıllar gol yememeye çabalayan takımlarda forma giydim. Ama şimdi çok büyük bir takıma geldim. Benim için farklı bir durum. Teknik heyetimiz, kaleci antrenörümüz ve takım arkadaşlarımla yapacağımız çalışmalar çok önemli olacak. Karşılaşmalar öncesinde özel çalışmalar yapacağız. Maçtan maça kendimizi adapte etmeliyiz.''