Fenerbahçe Fenerbahçe'den Arda Güler sonrası bir ayrılık daha! Altay Bayındır'a Avrupa devi talip

Fenerbahçe'den Arda Güler sonrası bir ayrılık daha! Altay Bayındır'a Avrupa devi talip

06.07.2023 - 18:10 | Son Güncellenme:

Arda Güler'i Real Madrid'e satan Fenerbahçe'de sıcak bir gelişme daha yaşandı. Sarı-lacivertlilerde kaptan Altay Bayındır'ın da Premier Lig devinin radarında olduğu iddia edildi.

Fenerbahçeden Arda Güler sonrası bir ayrılık daha Altay Bayındıra Avrupa devi talip

İsmail Kartal'ı teknik direktörlük görevine getiren Fenerbahçe'de Arda Güler ile yollar ayrıldı. Real Madrid'in dev bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı genç yıldızın ardından sarı-lacivertlilerde Altay Bayındır'a da talip çıktığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin tecrübeli file bekçisi için Premier Lig devinin harekete geçtiği kaydedildi. Sarı-lacivertlilerde Arda Güler'in ardından Altay Bayındır'la da yolların ayrılabileceği belirtildi.

İSMAİL KARTAL İMZAYI ATTI

Jorge Jesus ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevi için İsmail Kartal ile anlaşma sağlandı. Sarı-lacivertliler, İsmail Kartal ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal transfer gündemine dair konuştu. Başarılı teknik direktör, Altay Bayındır'la ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Tecrübeli eldivene talipler olduğunu belirten İsmail Kartal şu açıklamayı yaptı:

"Altay Bayındır'a yurt dışından teklifler olabilir. Bu bir süreçtir. Bugünden yarına gerçekleşecek diye bir şey yok. Altay gitsin diye bir düşüncemiz yok. Başkanımızla birlikte bu süreci takip ediyoruz."

Haberin Devamı

Fenerbahçeden Arda Güler sonrası bir ayrılık daha Altay Bayındıra Avrupa devi talip

ARDA GÜLER, REAL MADRİD'DE

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'in yeni adresi belli oldu. Sarı-lacivertlilerin genç yeteneği, İspanya La Liga devi Real Madrid ile sözleşme imzaladı. Real Madrid, 18 yaşındaki on numara ile 6 yıllık sözleşme konusunda el sıkıştı.

Fenerbahçe, Arda Güler'in transferinden 20 milyon euro bonservis geliri elde etti. Sarı-lacivertliler anlaşmada 10 milyon euroluk bonus maddesinin bulunduğunu Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Öte yandan Arda Güler'in bir sonraki satışından Fenerbahçe'nin yüzde 20 pay alacağı açıklandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden Arda Güler sonrası bir ayrılık daha Altay Bayındıra Avrupa devi talip

ARDA'DAN VEDA MESAJI

Fenerbahçe'den ayrılarak Real Madrid'in yolunu tutan Arda Güler, sosyal medya hesabından veda açıklaması yaptı. 18 yaşındaki oyuncu şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Hayatımın en güzel günlerini yaşadığım Fenerbahçe’ye veda zamanı.. Hayalini kurduğum çubukluyu ilk kez giydiğim anı, 10 numaralı formanın gururunu, muhteşem Fenerbahçe taraftarını ve ayak bastığım her yerde karşılaştığım muhteşem desteği hiçbir zaman unutmayacağım. Veda etmek zor ama bana inananları daha fazla gururlandırmak, vazgeçmek üzere olan herkese ümit olabilmek ve Türk gençlerinin istediklerinde her şeyi başarabileceğini kanıtlayabilmek için bu kararı almam gerekiyordu. Bugün olduğum kişi olmama yardımcı olan herkese sonsuz teşekkür ederim. Bana milli takım kapısını açan, bir hayali yaşatan, hep güzel anılarla hatırlayacağım canım Fenerbahçem her zaman kalbimde olacaksın. İyi ki Fenerbahçe."

ALTAY BAYINDIR'A MANCHESTER UNITED KANCASI

Arda Güler ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de Altay Bayındır'a da dev bir takımın talip olduğu iddia edildi. Sarı-lacivertlilerin kaptanı için İspanya La Liga ve Premier Lig'den kulüplerin devrede olduğu belirtildi. Altay Bayındır'a Manchester United'ın ilgisinin olduğu öne sürüldü.

Haberin Devamı

Milli file bekçisinin sarı-lacivertlilerdeki geleceğinin kısa süre içerisinde netleşmesinin beklendiği ifade edildi. 25 yaşındaki kaleci için Inter'in de devrede olduğu vurgulandı.

Fenerbahçeden Arda Güler sonrası bir ayrılık daha Altay Bayındıra Avrupa devi talip

Altay Bayındır geride kalan sezonda Fenerbahçe formasını 40 maçta giydi. Tecrübeli file bekçisi bu müsabakaların 14'ünde kalesini gole kapattı. Fenerbahçe ile sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek Altay Bayındır'ın güncel piyasa değeri 11 milyon euro.

Bursaspor altyapısında yetişen Altay Bayındır daha sonra Arabayatağı Spor, Bursa Yolspor ve MKE Ankaragücü formaları giydi. Fenerbahçe, Altay Bayındır için 2019-2020 sezonu başında 1 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi. 25 yaşındaki eldiven, A Milli Futbol Takımı'nın kalesini 5 maçta korudu.