Fenerbahçe Fenerbahçe'den Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Dusan Tadic, İstanbul'a geldi

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Dusan Tadic, İstanbul'a geldi

16.07.2023 - 08:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın uzun süredir transfer etmek istediği Dusan Tadic'le transfer görüşmelerini tamamlamak için yıldız oyuncuyu İstanbul'a getirdi.

Fenerbahçeden Beşiktaşa yılın transfer çalımı Dusan Tadic, İstanbula geldi

Alexander Djiku, Umut Nayir, Rodrigo Becao, Sebastian Szymanski, Ryan Kent ve Edin Dzeko'yu kadrosuna katan Fenerbahçe, sürpriz bir hamlede daha bulundu. Sarı-lacivertliler, Beşiktaş'ın uzun süredir ilgilendiği Dusan Tadic'i resmi sözleşme imzalamak için İstanbul'a getirdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Dusan Tadic, kulübümüz ile transfer görüşmelerini gerçekleştirmek üzere İstanbul’da" ifadeleri kullanıldı.

KAP'A BİLDİRİLDİ

Fenerbahçe, Dusan Tadic transferini KAP'a da bildirdi. Sarı-lacivertlilerden KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Dusan Tadic'in transferi konusunda futbolcu ile görüşmelere başlanmış ve sağlık kontrollerinden geçmek üzere kulübümüze davet edilmiştir" denildi.

AJAX'TAN AYRILDI

Hollanda Eredivisie ekibi Ajax, 34 yaşındaki on numaranın sözleşmesinin karşılıklı anlaşma sonucunda feshedildiğini açıkladı. Ajax'tan ayrılan Dusan Tadic, "Kulüpten ayrılma kararını vermek çok zor oldu. Ancak bunun doğru an olduğuna inanıyorum. Sadece benim değil, kulüp için de yeni bir başlangıç yapmanın doğru olduğunu düşünüyorum. Burada geçirdiğim harika zaman içim tüm taraftarlara teşekkür etmek istiyorum" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden Beşiktaşa yılın transfer çalımı Dusan Tadic, İstanbula geldi

EMRE KOCADAĞ: BİR TEMASIMIZ OLDUĞU DOĞRU

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Dusan Tadic'le ilgili transfer iddialarını doğruladı. Emre Kocadağ açıklamasında, "Tadic çok büyük bir yıldız. Ajax için bir efsane. Bir temasımız olduğu doğru ancak oyuncuya çok ciddi talipler var. Biz de teklif verenlerden biriyiz" ifadelerini kullandı.

Dusan Tadic, kariyeri boyunca 660 resmi maçta forma şansı buldu. Sırp on numara bu müsabakalarda 202 gol atma başarısı gösterdi. Dusan Tadic takım arkadaşlarına da 232 asist yaptı. Vojvodina altyapısında yetişen Dusan Tadic daha sonra Groningen, Twente, Southampton ve Ajax formaları giydi. 34 yaşındaki on numaranın güncel piyasa değeri 6 milyon euro. Sırbistan Milli Takımı'nda 98 maça çıkan Dusan Tadic, 21 gol atma başarısı gösterdi.