Magazin Fenerbahçeli Anna Lazareva paylaştı! Çeşme'de aşk tatili

Fenerbahçeli Anna Lazareva paylaştı! Çeşme'de aşk tatili

11.06.2022 - 12:24 | Son Güncellenme:

Misli.com Sultanlar Ligi'ni ikinci tamamlayan ve önümüzdeki sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe Opet'te transfer gelişmeleri sürüyor. Sarı-lacivertlilerin sözleşme uzattığı Anna Lazareva tatile çıkarken Fenerbahçeli voleybolcuyla aşk paylaşımı yaptı.

Fenerbahçeli Anna Lazareva paylaştı Çeşmede aşk tatili

Sultanlar Ligi‘ni 2. olarak bitiren Fenerbahçe’de, yeni sezon için kadro çalışmaları devam ediyor. Sarı-lacivertliler, sezon başında takıma katılan Rus pasör çaprazı Anna Lazareva’yla sözleşme uzattı. 25 yaşındaki oyuncu, gelecek sezon da sarı-lacivertli takımın başarısı için ter dökecek.

Haberin Devamı

Krasnoyarsk, Dinamo Moskova, Le Cannet ve Altos formaları giyen Lazareva, 3 Rusya Ligi, 1 Rusya Kupası ve 2 Rusya Süper Kupası kazandı. F.Bahçe ile de Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda ve ligde gümüş madalya aldı.

AŞK TATİLİ
Fenerbahçeli Lazareva, sarı-lacivertli takımın erkek voleybol takımında 3 yıldır forma giyen Bora Jozef Stanicki aşk yaşıyor. Lazareva ile smaçör Bora Jozef Stanicki çifti sezonun tamamlanmasının ardından Çeşme’de tatile gitti. Anna Lazareva’nın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf binlerce beğeni ve yorum aldı.

Fenerbahçeli Anna Lazareva paylaştı Çeşmede aşk tatili

RÜYA TAKIM AÇIKLANDI
Taraftar oylarıyla seçilen 2021 Şampiyonlar Ligi Rüya Takımında en iyi Pasör Cansu Özbay oldu. En iyi Pasör Çaprazı Haak, En iyi Orta Oyuncu Zehra Güneş, En iyi Smaçör Gabi, En iyi Orta Oyuncu Eda Erdem, En iyi Smaçör Michelle Bartsch-Hackley ve En iyi Libero Ayça Aykaç seçildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeli Anna Lazareva paylaştı Çeşmede aşk tatili

NAZ AYDEMİR AYRILDI
Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı'nda Naz Aydemir Akyol ile yolların ayrıldığı açıklandı. Türk Hava Yolları Kadın Voleybol Takımı, Fenerbahçe Opet'ten ayrılan deneyimli pasör Naz Aydemir Akyol ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçeli Anna Lazareva paylaştı Çeşmede aşk tatili

YERİNE CARNEIRO GELDİ
Fenerbahçe Opet yeni sezon öncesi transfer ettiği isimleri tek tek açıkladı. Naz Aydemir'in yerine Brezilyalı pasör Macris Carneiro gelirken orta oyuncular Ergül Avcı Eroğlu ve Aslı Kalaç takıma dahil oldu. Mina Popovic, Tutku Burcu Yüzgenç ve Dicle Nur Babat takımdan ayrıldı.

'MAVİ ŞİMŞEK' FENERBAHÇE'DE
Sezonu 5 kupayala zirvede tamamlayan Vakıfbank'ın ve A Milli Kadın Voleybol takımının önemli isimlerinde olan pasör çaprazı Meryem Boz yeni sezonda Fenerbahçe'de mücadele edecek. Transfer resmen duyuruldu.

Fenerbahçeli Anna Lazareva paylaştı Çeşmede aşk tatili