Fenerbahçe Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş kameralara yakalandı! 'Bak dikkatli ol, buradan çıkamazsın'

Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş kameralara yakalandı! 'Bak dikkatli ol, buradan çıkamazsın'

11.03.2024 - 09:35 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe kendi sahasında Pendikspor'u 4-1 yenerek zirve takibini sürdürdü. Mert Hakan Yandaş'ın ilk yarının sonunda hakem Kadir Sağlam'la yaşadığı diyalog sosyal medyada gündem oldu. 'Trio' yorumcuları Bülent Yıldırım, Bahattin Duran ve Deniz Çoban sarı-lacivertli oyuncunun sözlerini yorumladı.

Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş kameralara yakalandı Bak dikkatli ol, buradan çıkamazsın

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe Kadıköy'de konuk ettiği Pendikspor'u 4-1 mağlup etti. Sarı-lacivertliler bu sonuçla liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'ı takibini sürdürdü. Karşılaşmada takımının ilk golüne imza atan Mert Hakan Yandaş'ın ilk yarının bitiminde hakem Kadir Sağlam'la yaşadığı diyalog sosyal medyada büyük tartışmayı beraberinde getirdi.   

Haberin Devamı

Trio yorumcuları sarı-lacivertli oyuncunun hakeme sözlerini değerlendirdi. 

'YETKİM OLSA TAHTASINI KAPATIRIM'  

Bülent Yıldırım: "Ağzından okuduğum 'Bak dikkatli ol, bak dikkatli ol, buradan çıkamazsın' diyor. Gördüğüm bu. Siz böyle yaparsanız tıpış tıpış, futbolcu her şeyi söyler size. Hakemliğin birinci kuralı kişilik ve karakterdir. Hem saha içinde hem saha dışında. Hata yaparsın, karar yanlış olabilir, bir gün kötü geçer. Hepsi kabul. Bu diyaloğu çektiğiniz zaman, gerekli hakemlik duruşu göstermediğiniz zaman benim için hakem falan değilsiniz. Benim idari gücüm olsa, yetkim olsa şu anda bu arkadaşımızın tahtasını kapatırım, ciddi bir rehabilitasyon dönemine alırım. Bir büyüğü olarak çok üzüldüm ama asla kabul edilemez bir hakemlik duruşu.

Haberin Devamı

Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş kameralara yakalandı Bak dikkatli ol, buradan çıkamazsın

Bahattin Duran: Hakem olarak sizin gergin olma hakkınız yok. Futbolcular saygı sınırlarında olmak zorunda, sizin de öyle. Artık kişisel alanınıza futbolcuları sokup bunları yemeyin. Galatasaray maçında oldu, Fenerbahçe maçında oldu, her maçta oluyor artık bu.

'İDDİA EDİLEN TEHDİT DOĞRUYSA KARŞILIĞI KIRMIZI KART'

Eski hakem ve yorumcu Deniz Çoban, Fanatik Gazetesi'ndeki köşesinde Mert Hakan'ın hakemle yaşadığı diyalogla ilgili olarak "İlk devre bitiminde Mert Hakan’ın hakeme itirazları sırasında söylediği iddia edilen tehdit cümlesi doğruysa, bu cümlenin karşılığı kırmızı karttır. Ama duymadığım bir konuda dudak hareketlerinden yüzde 100 hüküm kurmam doğru olmaz" yorumunu yaptı.

Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş kameralara yakalandı Bak dikkatli ol, buradan çıkamazsın