Galatasaray Fenerbahçeli Mert Hakan'a Galatasaray'dan Icardi'li cevap!

Fenerbahçeli Mert Hakan'a Galatasaray'dan Icardi'li cevap!

06.06.2023 - 12:14 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup eden Galatasaray şampiyonluğu derbi sonrası kutladı. Mert Hakan sarı kırmızılı kulübe gönderme yapan bir paylaşımda bulunurken sarı-kırmızılı kulüpten cevap geldi.

Fenerbahçeli Mert Hakana Galatasaraydan Icardili cevap

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu şampiyonu Galatasaray, Fenerbahçe derbisinin ardından kupa töreni düzenledi. Sarı-kırmızılılarda kupa seremonisinde duygusal anlar da yaşandı. Öte yandan geceye Mauro Icardi ile Simge Sağın'ın düeti damga vurdu.

Haberin Devamı

9 YILLIK SERİYİ BİTİRDİ
Aslan, Nef Stadyumu’nda sarı-lacivertlileri en son 18 Ekim 2014 tarihinde oynanan derbide 2-1’lik skorla yenmişti. Cimbom bu sonuçla Fenerbahçe’yi sahasında 9 yıl sonra yenmiş oldu.

Derbi sonrası hologram aslan ilk olarak sahaya yansıtıldı. Ardından Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Kenan Doğulu sahne aldı. Kenan Doğulu kısa bir konuşma yaptıktan sonra 'Rütbeni bileceksin' şarkısını söyledi. Sahne sanatçıları bu sırada tribünleri coşturdu.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Galatasaray'ın tecrübeli sol beki Emre Taşdemir, Ahmet Çalık'ın fotoğrafıyla sahneye çıktı ve duygusal anlar yaşandı. Abdülkerim Bardakcı üzerinde Ahmet Çalık'ın fotoğrafı bulunan formayla seremonide yer aldı. Ahmet Çalık'la uzun yıllar birlikte forma giyen başarılı stoper duygusal anlar yaşadı. Okan Buruk bu anlarda gözyaşlarına hakim olamadı. Ali Yiğit Buruk da gözyaşlarını tutamadı.

Haberin Devamı

ICARDI'DEN SİMGE İLE 'AŞKIN OLAYIM' DÜETİ
Bafetimbi Gomis sahneye çıktığı anda Aleyna Tilki de yanında geldi. Aleyna Tilki kutlamalarda, "Sen Olsan Bari" şarkısını seslendirdi. Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi sahneye Simge Sağın'la birlikte çıktı. Arjantinli futbolcu, Simge Sağın'la düet yaptı.

Fenerbahçeli Mert Hakana Galatasaraydan Icardili cevap

MERT HAKAN 'AŞKIN OLAYIM' ŞARKISINA EŞLİK ETTİ Mİ?
Galatasaray'ın derbide attığı 2. golden sonra statta Icardi için Aşkın Olayım şarkısı çalarken Fenerbahçe'de Mert Hakan'ın sözlere eşlik ettiği iddiası gündeme düşmüştü. O anların görüntüsü kısa sürede büyük ilgi gördü.

 

Fenerbahçeli Mert Hakana Galatasaraydan Icardili cevap

MERT HAKAN'DAN PAYLAŞIM
Fenerbahçe'nin Galatasaray ile transfer yarışına girip imza attırdığı Mert Hakan Yandaş, sarı-kırmızılı kulübün şampiyonluk kutlamasına göndermede bulundu ve; "O şarkı bizim tarafta farklı söylenir bilin istedim" ifadelerini kullandı.

GALATASARAY'DAN ICARDI ÜZERİDEN CEVAP
Mert Hakan'ın paylaşımı sonrası sarı-kırmızılı kulüp Icardi'nin gol sevinci yaşadığı fotoğrafı koyarak şu notu düştü: O zaman daha yüksek sesle! Aşkın olayııımmm…

Fenerbahçeli Mert Hakana Galatasaraydan Icardili cevap

22 GOLE ULAŞTI
30 yaşındaki Icardi derbide attığı golle bu sezon Süper Lig’deki gol sayısını 22’ye çıkardı. Icardi, Fenerbahçe ve Beşiktaş derbilerinde ise rakip fileleri 5 kez havalandırmayı başardı.

Haberin Devamı

Yazarlar