Fenerbahçe Fenerbahçe'nin genç yeteneği Hull City'ye! Anlaşma sağlandı

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Hull City'ye! Anlaşma sağlandı

04.08.2023 - 15:32 | Son Güncellenme:

Gelecek sezon İngiltere'de Premier Lig'e çıkmayı hedefleyen Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Fenerbahçe'nin genç yeteneğini kadrosuna katmayua hazırlanıyor. Kulüpler arasında anlaşma sağlandı. İşte detaylar...

Fenerbahçenin genç yeteneği Hull Cityye Anlaşma sağlandı

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, transferde rotasını Türkiye'ye çevirdi. Önceki sezon başında da Fenerbahçe'de transferler yapan İngiliz ekibi, sarı-lacişvertli ekibin genç yeteneği için harekete geçti.

Haberin Devamı

DAHA ÖNCEDEN DE FENERBAHÇE'DEN TRANSFER YAPTI

Hull City, daha önce de Fenerbahçe'den oyuncuları kadrosuna katmıştı. Geçtiğimiz sene Fenerbahçe'den Ozan Tufan ve Allahyar Sayyadmanesh'i bonservisleri ile transfer eden Hull City, Pelkas'ı da kiralık olarak renklerine bağlamıştı. 

Fenerbahçenin genç yeteneği Hull Cityye Anlaşma sağlandı

Kiralık dönemi sonrası Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Yunan futbolcu, Başakşehir'e transfer olmuştu. 

KAMPI TÜRKİYE'DE YAPTILAR

Hull City sezon öncesi kampını da Türkiye'de gerçekleştirdi. İngiliz ekip, yeni sezon hazırlık dönemini TFF’nin Riva Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde geçirdi.

FENERBAHÇE'NİN GENÇ YETENEĞİ HULL CİTY'YE

Hull Live'de yer alan habere göre Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Fenerbahçe'nin genç yetneği Bora Aydınlık'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

ANLAŞMA SAĞLANDI

İddialara göre iki kulüp genç futbolcunun kiralanması için anlaşmaya vardı. Henüz Fenerbahçe formasıyla resmi bir maçta forma giyemeyen Bora Aydınlık, İngiliz kulübünün akademisine katılacak.

Fenerbahçenin genç yeteneği Hull Cityye Anlaşma sağlandı

HAZIRLIK KAMPINDA YER ALMIŞTI

Fenerbahçe ile 30 Haziran 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Bora Aydınlık, teknik direktör İsmail Kartal tarafından bu sezon başında A takımın gerçekleştirdiği hazırlık kampında götürüldü.

ABD doğumlu 18 yaşındaki futbolcu Fenerbahçe'nin Zimbru ile oynadığı ve 4-0 kazandığı UEFA Konferans Ligi ikinci ön eleme turu rövanş maçında yedek soyundu ama süre alamadı. Bora Aydınlık, Türkiye U19 Milli Takımı'nda iki defa forma giydi.

Yazarlar