Fenerbahçe Fenerbahçe'nin iki transferini canlı yayında duyurdu

Fenerbahçe'nin iki transferini canlı yayında duyurdu

01.06.2017 - 16:57 | Son Güncellenme:

Yayıncı kuruluşun Fenerbahçe muhabiri Alper Yemeniciler sarı-lacivertlilerin Kolombiyalı eldiven Ospina'nın transferi için Arsenal Kulübü'yle her konuda anlaşma sağladığını açıkladı. Yemeniciler ayrıca Monaco forması giyen kanat oyuncusu Nabil Dirar'ın transferinde de sona yaklaşıldığını söyledi.

Fenerbahçenin iki transferini canlı yayında duyurdu

Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak takımı kurmak için çalışmalara başlayan Fenerbahçe, Arsenal’ın Kolombiyalı kalecisi David Ospina'yı kadrosuna katıyor.

Haberin Devamı

"Sürpriz olmazsa Fenerbahçe'de"

Yayıncı kuruluşun Fenerbahçe muhabiri Alper Yemeniciler canlı yayında yaptığı açıklamada "Fenerbahçe, Ospina ve Arsenal ile her konuda anlaştı. Sürpriz olmazsa Ospina Fenerbahçe'de" ifadelerini kullandı.

"Dirar bitmek üzere"

Yemeniciler ayrıca Fenerbahçe'nin Monaco'da sağ kanatta görev yapan Nabil Dirar'ın transferini de bitirmek üzere olduğunu ifade etti.

Nabil Dirar

5 sezondur Monaco forması giyen Cezayirli Nabil Dirar asistleriye ön plana çıkıyor. Fransız ekibiyle bu sezon 18'i ilk 11'olmak üzere 33 maça çıkan Dirar 1 gol atarken 4 de asist yaptı. 31 yaşındaki oyuncu geçen sezon da Monaco formasıyla 2 gol, 10 asist kaydetmişti.

Son maçlarda sağ bekte oynadı

Monaco Teknik Direktörü Jardim sağ kanatta görev yapan Dirar'a son maçlarda sağ bekte görev vermişti.

Haberin Devamı

Forma şansı bulamadı

Son Dünya Kupası'ndaki performansıyla Arsenal'e transfer olan ancak forma şansı bulamayan Ospina bu sezon sadece 2 lig maçına çıktı. Tecrübeli eldiven bu sezon ayrıca 8 Şampiyonlar Ligi ve 4 FA Cup maçında Arsenal kalesini korudu.

Yazarlar