Fenerbahçe Fenerbahçe'nin resmen açıkladığı Valbuena İstanbul'da!

Fenerbahçe'nin resmen açıkladığı Valbuena İstanbul'da!

12.06.2017 - 15:18 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Mehmet Ekici'nin ardından bir transferi daha açıkladı. Sarı-Lacivertli kulüp Fransız futbolcu Valbuena ile prensipte anlaşma sağlandığını açıkladı. Fenerbahçe'nin yeni transferi Valbuena İstanbul'a geldi. Nice'ten kalkan uçak saat 15.12'de Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı. Valbuena, 1.5 saatlik bekleyiş sürecinin ardından kalabalık taraftar grubunun tezahüratlarıyla karşılaştı.

Fenerbahçenin resmen açıkladığı Valbuena İstanbulda

Fenerbahçe Kulübü, Mathieu Valbuena ile prensipte anlaşma sağlandığını açıkladı.

Haberin Devamı

Kulüpten yapılan açıklamada, oyuncu ile transfer döneminin resmen açılmasının ardından sözleşme imzalanacağı belirtildi.

Valbuena ile 3 yıllık sözleşme yapılacağını öğrenilirken; oyuncuya 3 milyon euro yıllık ücret ödeneceği belirtildi.

Resmi açıklama şöyle;

"Kulübümüz, profesyonel futbolcu Mathieu Valbuena ve takımı Olympique Lyon ile yaptığı görüşmeler sonucu kulübümüze transferi konusunda prensip anlaşmasına varmıştır. Resmi transfer dönemi açıldıktan sonra Mathieu Valbuena ile sözleşme imzalanacaktır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız."

Fenerbahçenin resmen açıkladığı Valbuena İstanbulda

VALBUENA KARŞILAMASINDA İZDİHAM...

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mathieu Valbuena İstanbul'a geldi. 32 yaşındaki deneyimli oyuncu, sarı-lacivertli taraftarlar tarafından havaalanında büyük coşkuyla karşılandı.
Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği Valbuena ezilme tehlikesi atlattı. Polis taraftarları ve basın mensuplarını uzaklaştırmaya çalıştı. Daha sonra araca geçen Fransız oyuncu, arabanın hemen hareket etmesini istemedi. Arabanın açılır tavanından dışarı çıkan Valbuena, sarı-lacivertli taraftarları selamladı.
Yarın İstanbul'da sağlık kontrollerinden geçecek Fransız oyuncu, herhangi bir soruna rastlanmaması halinde transfer döneminin resmen açılması ile birlikte sözleşme imzalayacak.
KONTROLDEN GEÇTİ
Fenerbahçe'nin prensipte anlaştığını açıkladığı oyuncu Mathieu Valbuena, kulüp doktoru Prof.Dr. Burak Kunduracıoğlu gözetiminde sağlık kontrolünden geçti.
Ulus'taki Liv Hospital'da yapılan sağlık kontrollerinde öncelikle kan değerlerine bakılan Fransız oyuncu ardından solunum ve efor testinden geçti. Daha sonra da göz ve ortopedi muayenelerinden geçen oyuncunun sağlık kontrolleri bu şekilde tamamlandı.
Fenerbahçenin resmen açıkladığı Valbuena İstanbulda

Haberin Devamı

SKORER TRANSFERİ BÖYLE DUYURMUŞTU! PAZARTESİ İSTANBUL'DA...