Fenerbahçe Fenerbahçe'nin Vardar karşısında 11'i belli oldu

Fenerbahçe'nin Vardar karşısında 11'i belli oldu

24.08.2017 - 10:17 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Vardar maçı hangi kanalda saat kaçta sorusu merak ediliyordu. Maçla ilgili detaylar belli oldu. UEFA Avrupa Ligi play off turu rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Ülker Satdyumu'nda Vardar'ı konuk edecek. Peki Fenerbahçe Vardar maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçenin Vardar karşısında 11i belli oldu

Fenerbahçe Vardar maçı öncesi büyük heyecan başladı. Temsilcimiz Fenerbahçe bu akşam Vardar karşısında ter dökecek. Ülker Stadyumun'da Makedon temsilcisini ağırlayacak Fenerbahçe'de tek hedef UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalabilmek. Peki Fenerbahçe Vardar maçı ne zaman saat kaçyta hangi kanalda?

Haberin Devamı

FENERBAHÇE VARDAR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?
Fenerbahçe Vardar maçı için nefesler tutuldu. Ülker Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı Polonya Futbol Federasyonundan Daniel Stefanski yönetecek. Maç, Smart Spor'dan naklen yayınlanacak. Mücadeleyi Skorer.com'dan da canlı anlatımla takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe'de son dakika sakatlığı

Soldado'nun sağ üst adalesinde kanama var. Skorer'in edindiği bilgiye göre İspanyol golcü, bu karşılaşmada görev verilmesi durumunda 30 dakika forma giyebilecek.

Fenerbahçe'nin 11 ise şöyle:

Fenerbahçe: Kameni, Isla, Neustadter, Skrtel, İsmail, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Dirar, Valbuena, Alper Potuk, Van Persie

Fenerbahçe, Vardar maçına hazır

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Makedonya'nın Vardar ekibiyle bıu akşam 20.30'da oynayacağı UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu rövanş maçı hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapılan idmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık tutuldu.

Basına açık bölümde Fenerbahçe, kondisyon çalışmaları gerçekleştirdi. Fenerbahçe'nin yeni transferi Roberto Soldado, Vardar müsabakası öncesi son çalışmaya katılmadı. Kulüp yetkililerinden yapılan açıklamaya göre, Soldado'nun, tedavileri süren Mehmet Ekici ve Fernandao ile birlikte özel program dahilinde çalıştığı belirtildi.

Ağrıları bulunan Şener Özbayraklı idmanın başlangıcında takımla birlikte yer alırken, çalışmanın ikinci bölümünde takımdan ayrı olarak çalışmaya devam ettiği öğrenildi.

Vardar Teknik Direktörü Janevski: "Çok büyük bir maça çıkacağız"

Vardar Teknik Direktörü Cedomir Janevski, yarın 20.30'da Fenerbahçe ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu rövanş maçı öncesi, Ülker Stadyumu'nda basın mensuplarının karşısına çıktı.

İlk maçta aldıkları 2-0'lık galibiyetin avantajını korumak istediklerini söyleyen Janevski, turu geçmek istediklerini söyledi.

"2-0'A RAĞMEN ZOR BİR MAÇ OLACAK"

Yarın çok büyük bir maça çıkacaklarını söyleyen Janevski, "Her ne kadar 2-0'lık avantajımız olsa da yarın zor bir maç olacak. Fenerbahçe, kalitesi çok yüksek bir takım ve çok büyük tecrübeleri var. Ateşli bir taraftar topluluğu önünde oynayacağız. İlk maçtaki 2-0'lık skor büyük bir avantaj ama bu, turun garanti olduğu anlamına gelmez. Ben turu geçeceğimize inanıyorum. Önemli bir avantajımız var ve bu, bize pozitif enerji veriyor" diye konuştu.

Haberin Devamı

"ELJİF GÜÇLÜ BİR YETENEK"

Fenerbahçe'nin resmi sözleşme imzalamak için FIFA'nın kararını beklediği 17 yaşındaki Makedon futbolcu Eljif Elmas'la ilgili konuşan Janevski, "Eljif Elmas'ı hiç görmedim. Ben uzun yıllar Belgrad'da yaşadım. Onun ismini duydum. Çok iyi bir futbolcu olduğunu duydum. Güçlü bir yetenek. Nasıl bir futbolcu olacağını zaman gösterecek. Genç oyuncular için zaman lazım" ifadelerini kullandı.

BLAZEVSKİ: "SKORU KORUMAMIZ LAZIM"

Vardar'ın Makedon futbolcusu Blazevski de basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Yarın çok zor bir maça çıkacaklarını söyleyen Blazevski, "Biz açık futbol oynuyoruz ve gol atmalıyız. Böylece işimiz kolaylaşacak. Tur için sahaya kalbimizi koymak zorundayız. İlk maçta aldığımız skoru korumamız lazım" dedi.

Haberin Devamı

VARDAR, MAÇ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Öte yandan Vardar, yarın oynanacak maç öncesi son antrenmanını gerçekleştirdi. Teknik direktör Janevski yönetiminde Ülker Stadyumu'nda gerçekleştirilen idmanın ilk 15 dakikası basına açık yapıldı. Antrenmanın basına açık bölümünde futbolcular, pas çalıştı. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise, yarınki karşılaşmanın taktik çalışmasının yapıldığı belirtildi.

Fenerbahçe, 19 yıl sonra ilk peşinde

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında, ilk maçta 2-0 yenildiği Vardar'ı konuk edecek sarı-lacivertliler, Avrupa kupaları tarihinde daha önce ilk karşılaşmaları kaybettiği 28 tur mücadelesinin 27'sinde elenmekten kurtulamadı. Fenerbahçe, sadece, 1998-1999 sezonunda ilk maçta kaybetmesine rağmen Göteborg'u elemişti

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında yarın Vardar'ı konuk edecek Fenerbahçe, Avrupa kupaları tarihinde daha önce ilk maçlarında yenildiği 28 tur mücadelesinde sadece bir kez rakibini geçti.

Haberin Devamı

Makedonya temsilcisi karşısında deplasmandaki ilk maçtan 2-0'lık yenilgiyle ayrılan sarı-lacivertliler, 1959'dan itibaren yer aldığı Avrupa arenasında, daha önce 28 tur mücadelesinde ilk maçları kaybetti. Fenerbahçe bu mücadelelerde sadece 1 rövanşta sonucu lehine çevirerek tur atlamayı başardı.

Göteborg'u eledi

Fenerbahçe, ilk maçlarda yenildiği 28 eşleşmede tek tur sevincini, 19 yıl önce 1998-1999 sezonunda Göteborg karşısında yaşadı. UEFA Kupası ön eleme turunda İsveç'in Göteborg takımıyla eşleşen Fenerbahçe, deplasmandaki ilk maçtan 2-1 yenik ayrıldı.

Sarı-lacivertli ekip, İstanbul'daki rövanşta 25 Ağustos 1998'de Elvir Baliç'in tek golüyle kazanarak Göteborg'u elemeyi başardı.

Fenerbahçe tur için sahada!

Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda 2-0 kaybettiği ilk maçın rövanşında yarın Makedonya temsilcisi Vardar'ı konuk edecek. Fenerbahçe'nin turu geçmesi için rakibine en az 3 farklı üstünlük sağlaması gerekiyor. Sarı-lacivertlilerde kırmızı kart cezalısı De Souza, sakat futbolcular Mehmet Ekici, Fernandao ve statü gereği oynayamayan Giuliano rövanşta olmayacak

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda deplasmanda 2-0 kaybettiği ilk maçın rövanşında, Makedonya temsilcisi Vardar ile yarın Kadıköy'de karşı karşıya gelecek.

Üsküp'teki yenilgiyle avantajı rakibine kaptıran sarı-lacivertliler, seyircisi önündeki mücadelede turu geçmek istiyor.

Fenerbahçe, turu geçebilmek için rakibine en az 3 farklı üstünlük sağlamak zorunda. Sarı-lacivertlilerin maçta bir gol yemesi durumunda turu geçmek için rakip fileleri en az 4 defa havalandırması gerekecek. Karşılaşmanın 90 dakikası 2-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sona ererse maç uzatmalara gidecek.

Vardar ise avantajını koruyarak turu geçmesi durumunda tarihinde ilk defa Avrupa kupalarında grup aşamasına yükselecek.

Fenerbahçe'de 4 eksik

Fenerbahçe, kritik maçta 4 futbolcusundan faydalanamayacak.

İlk maçın son anlarında kırmızı kart gören Josef de Souza ile sakatlıkları süren Jose Fernandao ve Mehmet Ekici rövanşta forma giyemeyecek.

Yeni transferlerden Giuliano de Paula ise statü gereği UEFA listesine yazılamadığı için rövanşta oynayamayacak. Fenerbahçe turu geçmesi durumunda Brezilyalı futbolcu grup aşamasında takım listesine yazılabilecek.

Konuk ekip Vardar'da ise ilk maçta kırmızı kart gören Boban Grncarov, İstanbul deplasmanında olmayacak.

Fenerbahçe:

Kameni, Isla, Neustadter, Skrtel, İsmail, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Dirar, Valbuena, Alper Potuk, Van Persie

Yazarlar