Fenerbahçe Fenerbahçe'ye bir sakatlık şoku daha! İsmail Kartal'dan zorunlu değişiklik

Fenerbahçe'ye bir sakatlık şoku daha! İsmail Kartal'dan zorunlu değişiklik

28.11.2023 - 08:56 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’ye bir kötü haber de Konferans Ligi’nde oynanacak Nordsjaelland maçı öncesi milli futbolcudan geldi. Teknik Direktör İsmail Kartal’ın perşembe günkü mücadelede zorunlu olarak önemli değişikliklere imza atacağı öğrenildi.

Fenerbahçeye bir sakatlık şoku daha İsmail Kartaldan zorunlu değişiklik

Fenerbahçe’de sakatlar kervanına ilk 11’in vazgeçilmez ismi Ferdi Kadıoğlu da eklendi. Fatih Karagümrük maçında dizine darbe alan milli futbolcunun, perşembe günü UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde oynanacak olan Nordsjaelland mücadelesine yetişmeyeceği bildirildi.

Haberin Devamı

AVRUPA LİSTESİNDE MERT MÜLDÜR YOK

Avrupa maçlarında Becao ve Djiku’nun sakatlığının ardından stoper ikilisini kurmakta zorlanan Teknik Direktör İsmail Kartal, bu kez de asıl mevkiisi sol bek olmayan bir isimi bu bölgede görevlendirmek zorunda kalacak.

Konferans Ligi listesine Samet ve Mert Müldür yazılmazken, Oosterwolde’nin partneri, 17 yaşındaki Yusuf Akçiçek olacak. Yusuf, Ludogorets ile oynanan son mücadelede ilk kez A Takım formasını giymişti. Genç oyuncunun başarılı performansı İsmail Kartal’ı sevindirse de tecrübeli futbolcu perşembe günü asıl önemli kararı sağ bekte verecek.

TÜM HESAPLARI ALT-ÜST ETTİ

Bu sezon 17’si ilk 11’de olmak üzere 18 maçta şans bulan Ferdi Kadıoğlu takımın vazgeçilmezleri arasına adını yazdırmıştı.

Haberin Devamı

Ancak milli futbolcunun, Fatih Karagümrük karşılaşmasında sakatlanması tüm hesapları alt-üst etti. Nordsjaelland karşısında Ferdi’den yararlanamayacak olan Kartal, perşembe gününe kadar yapılacak idmanlarda bir kaç ismi sol bekte deneyecek. Bu bölge için orta sahadan bir futbolcuya görev verecek... Tecrübeli çalıştırıcı, daha önceki maçlarda Fred’in açığını kapatması için şans verdiği öğrencisini bu kez de sağ bekte görevlendirecek.