Fenerbahçe Fenerbahçe'ye Bruma piyangosu! Transfer için harekete geçtiler

Fenerbahçe'ye Bruma piyangosu! Transfer için harekete geçtiler

10.05.2023 - 18:44 | Son Güncellenme:

Sezon başında PSV'den satın alma opsiyonuyla kiralanan ve sonrasında 4 milyon 250 bin euro karşılığında bonservisi alınan Bruma, kış transfer döneminde Braga'ya kiralanmıştı. Portekizli yıldızın transferi için harekete geçildi.

Fenerbahçeye Bruma piyangosu Transfer için harekete geçtiler

Fenerbahçe'de teknik direktörü Jorge Jesus'un talebi doğrultusunda sezon başında PSV'den satın alma opsiyonuyla kiralanan Bruma, Jesus'un tercihleri arasında yer almamıştı. 4 milyon 250 bin euro karşılığında bonservisi alınan Bruma, Braga'ya kiralanmıştı. Bruma'nın transferi için harekete geçildi. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

JESUS TRANSFER ETTİ AMA OYNATMADI

Fenerbahçe'de göreve getirilen Jorge Jesus, Portekiz'den tanıdığı Lincoln Henrique ve Bruma'nın transfer edilmesini istemiş ve iki futbolcu da kadroya katılmıştı. Lincoln Henrique, Jesus'un vazgeçilmezi olurken Bruma'ya şans vermedi. Bruma'yı lig kadrosuna dahil etmeyen Jesus, Portekizli futbolcunun Braga'ya transferine de onay vermişti.

Fenerbahçe sezon başında satın alma opsiyonuyla kiraladığı Bruma'nın bonservisini 4 milyon 250 bin euro karşılığında almıştı.

Fenerbahçeye Bruma piyangosu Transfer için harekete geçtiler

JESUS'TAN BRUMA ŞAŞIRTAN SÖZLERİ

Fenerbahçe'de beğenmediği ve kadroya dahi almadığı Bruma'yı Portekiz'in Braga takımına kiralayan Jorge Jesus, Portekiz basınına açıklamalarda bulundu. Portekizli teknik adam ülkesinde A Bola'ya verdiği röportajda Bruma için ilginç ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Jesus, "Pizzi ve Bruma'nın katılımından bu yana, Braga daha fazla güç ve deneyim kazandı. Bu tür maçlara (Benfica-Braga) daha hazırlar. Ocak ayındaki imzalar SC Braga'nın büyümesine katkıda bulundu." ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçeye Bruma piyangosu Transfer için harekete geçtiler

KIŞ AYININ EN İYİ TRANSFERİ SEÇİLDİ

Fenerbahçe'nin 4.2 milyon Euro'ya bonservisini aldığı Bruma, Süper Lig'de sadece 1 maçta 27 dakika süre bulmuş ve ocak ayında Braga'ya kiralanmıştı. Yeni takımında fırtına gibi esen Portekizli yıldız, ülkesinde O Jogo gazetesi tarafından kış ayının en iyi transferi seçildi. Braga anlaşmaya göre, satın alma opsiyonuyla aldığı oyuncunun isterse kiralama sözleşmesini bir sezon daha uzatabilir.

Fenerbahçeye Bruma piyangosu Transfer için harekete geçtiler

BRAGA BRUMA'DAN MEMNUN

Satın alma opsiyonu olmadan yarım sezonluğuna Braga'ya kiralanan Bruma, Portekiz ekibinde gösterdiği performansla dikkatlari üzerine çekti. Çıktığı 13 lig maçında 3 gol, 4 asistlik katkı veren deneyimli futbolcu, son 5 lig maçında 3 asist yapma başarısı gösterdi.

PORTEKİZLİLER BONSERVİSİNİ ALMAK İSTİYOR İDDİASI

Öte yandan Portekiz basını, Bruma'yla ilgili transfer iddiasında bulundu. Ojogo'nun geçtiği habere göre Braga, Bruma'nın bonservisini almak adına Fenerbahçe'nin kapısını çalacak.

Haber detayında Bruma'nın Braga'da mutlu olduğu ve Fenerbahçe'nin de transfere sıcak bakabileceği belirtildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye Bruma piyangosu Transfer için harekete geçtiler