Fenerbahçe Fenerbahçe'ye Bundesliga'dan sağ kanat takviyesi! Görüşmeler başladı

Fenerbahçe'ye Bundesliga'dan sağ kanat takviyesi! Görüşmeler başladı

19.08.2023 - 13:06 | Son Güncellenme:

Transferin hızlı takımlarından Fenerbahçe kadroya takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. İtalyan gazeteci Nico Schira, sarı-lacivertli yönetimin Bundesliga ekibinde forma giyen yıldız oyuncuyla görüşmelere başladığını duyurdu.

Fenerbahçeye Bundesligadan sağ kanat takviyesi Görüşmeler başladı

Trendyol Süper Lig'e Gaziantep FK galibiyetiyle başlayan, UEFA Konferans Ligi'nde Zimbru ve Maribor'u saf dışı bırakan Fenerbahçe transferde hız kesmiyor. Sarı-lacivertli yönetimin yıldız kanat oyuncusuyla temaslara başladığı ileri sürüldü.

Haberin Devamı

İSMAİL KARTAL'IN KALEDEKİ TERCİHİ İRFAN CAN

Altay Bayındır, Gaziantep FK maçında yediği hatalı gol nedeniyle taraftarın tepkisini çekmiş ve eleştiri oklarına hedef olmuştu. Maribor deplasmanında kaleye geçen İrfan Can bir penaltı kurtarırken, rakibin tehlikeli ataklarında da geçit vermedi. Bu performansın ardından teknik direktör İsmail Kartal’ın kaleci transferi yapılana kadar ilk 11’de ona şans tanımaya karar verdi. Yeni isim gelene kadar artık kaleyi İrfan Can koruyacak.

Fenerbahçeye Bundesligadan sağ kanat takviyesi Görüşmeler başladı

KALECİ ADAYLARI NETLEŞTİ

Avrupa’da play-off turuna yükseleyen Fenerbahçe’de artık öncelikli gündem kaleci transferi. Kaleci listesinde en üst sırada Dominik Livakovic ismi yer alıyor. Sarı-lacivertli idareciler yıldız file bekçisi için tüm şartları zorlarken, sorun çıkması halinde de alternatiflerini belirlediği öğrenildi. Fenerbahçe Yönetimi, Livakovic’de istediği sonuca ulaşamadığı takdirde, Keylor Navas ve David De Gea’ya yöneleceği ve bu iki isimle masaya oturacağı bildirildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye Bundesligadan sağ kanat takviyesi Görüşmeler başladı

SCHIRA'DAN ROLAND SALLAI İDDİASI 

Almanya Bundesliga'da Freiburg forması giyen Roland Sallai için flaş bir iddia ortaya atıldı. İtalyan gazeteci Nico Schira, sarı-lacivertli yönetimin, Freiburg'un yıldızı Roland Sallai için Alman kulübü ile görüşmelere başladığını ileri sürdü.

19 MAÇTA 6 GOLE DİREKT KATKI SUNDU

26 yaşındaki kanat oyuncusunun menajeri Alessandro Lucci ile ön görüşmeyi yapan sarı-lacivertililer transferi ilerleyen günlerde resmileştirmek istiyor. Macaristan Milli Takımı forması da giyen ve geçtiğimiz sezon Bundesliga'da 19 lig maçına çıkan Sallai, 1 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Fenerbahçeye Bundesligadan sağ kanat takviyesi Görüşmeler başladı

Yazarlar