Fenerbahçe Fenerbahçe'ye Gustavo Henrique müjdesi! Menajeri transfer görüşmesini duyurdu

Fenerbahçe'ye Gustavo Henrique müjdesi! Menajeri transfer görüşmesini duyurdu

16.07.2023 - 18:20 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de gelecek sezon kadroda düşünülmeyen isimler arasında yer alan Gustavo Henrique'nin temsilcisi konuştu. Gustavo Henrique'ye Avrupa ve Brezilya'dan ilgi olduğu belirtildi.

Fenerbahçeye Gustavo Henrique müjdesi Menajeri transfer görüşmesini duyurdu

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de gelecek sezon takımda forma şansı bulması beklenmeyen Gustavo Henrique konusunda müjdeli haber geldi. 30 yaşındaki stoperin temsilcisi transfer gelişmesini duyurdu.

Haberin Devamı

Gustavo Henrique'nin temsilcisi başarılı futbolcunun durumu hakkında bazı kulüplerin bilgi aldığını açıkladı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

ZORUNLU OPSİYONU KULLANILDI

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon başında Flamengo'dan Gustavo Henrique kiralandı. Tecrübeli futbolcunun kiralanması için Flamengo'ya 1 milyon 400 bin euro ödendi. Jorge Jesus'un transferi konusunda ısrarcı olduğu Gustavo Henrique'nin sözleşmesindeki zorunlu satın alma opsiyonu maddesi de sezon sonunda devreye girdi. Sarı-lacivertliler, Brezilyalı oyuncu için 1 milyon 400 bin euro bonservis bedeli ödedi.

30 yaşındaki stoper geride kalan sezonda Fenerbahçe formasını 23 maçta giydi. Gustavo Henrique bu müsabakalarda 3 gol ve 2 asist üretti.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye Gustavo Henrique müjdesi Menajeri transfer görüşmesini duyurdu

ŞANS BULMASI BEKLENMİYOR

Fenerbahçe'de Alexander Djiku ve Rodrigo Becao transferlerinin ardından Gustavo Henrique'nin forma şansı oldukça zora girdi. 30 yaşındaki stoperin takımdan ayrılacağı iddiaları gündeme geldi. İsmail Kartal'ın da planları arasında yer almayan Gustavo Henrique'nin temsilcisi konuştu.

"İLGİLENDİKLERİNİ SÖYLEYEN KULÜPLER OLDU"

Gustavo Henrique'nin temsilcisi Sports Digitale'e açıklamalarda bulundu. Brezilyalı futbolcuya Avrupa ve Brezilya'dan bazı kulüplerin ilgisinin olduğunu belirten temsilcisi, "Gustavo için bize danışan ve oyuncu ile ilgilendiklerini söyleyen bazı Avrupa ve Brezilya kulüpleri oldu. Göreceğiz" diye konuştu.

Gustavo Henrique'nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. 30 yaşındaki stoperin güncel piyasa değeri 1 milyon 800 bin euro.