Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu, İtalyanları hayran bıraktı! İşte Fenerbahçe'nin bonservis talebi

Ferdi Kadıoğlu, İtalyanları hayran bıraktı! İşte Fenerbahçe'nin bonservis talebi

24.11.2023 - 09:12 | Son Güncellenme:

Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe ve A Milli Takım'da gösterdiği performans İtalyan devlerini büyüledi. Fenerbahçe, Ferdi için isteyeceği bonservisi belirledi.

Ferdi Kadıoğlu, İtalyanları hayran bıraktı İşte Fenerbahçenin bonservis talebi

Fenerbahçe'deki performansıyla yükselişini sürdüren Ferdi Kadıoğlu, A Milli Takım'da özellikle Almanya maçında dikkatleri üzerine çekmişti. İtalya'dan Milan ve Napoli'nin radarında olan yıldız oyuncu için Fenerbahçe'nin isteyeceği bonservis bedeli ortaya çıktı.

Haberin Devamı

İTALYANLAR, FERDİ'YE HAYRAN KALDI

Ferdi Kadıoğlu, son iki sezonda yakaladığı çıkışı bu sene de devam ettirdi. Normalde forvet arkasında oynarken Vitor Pereira ile birlikte savunmanın kanatlarına geçen Milli futbolcu, bu değişimle kariyerini bambaşka bir noktaya taşıdı. Ferdi, sergilediği futbolla Avrupa ekiplerinin de dikkatini çekmeyi başardı. Daha önce Dortmund, Ajax gibi takımlar 24 yaşındaki oyuncuya ilgi göstermişti. Yaz döneminde Napoli’nin girişimleri oldu ama sonuçsuz kaldı. Buna rağmen Mavi-Beyazlılar, Ferdi Kadıoğlu’nu yakından takip etmeyi sürdürdü. Son haftalarda Milan da gözünü Hollanda doğumlu oyuncuya çevirdi. Her iki ekibin de gözlemcileri zaman zaman Kadıköy’e gelerek Ferdi’yi tribünden izledi.

Haberin Devamı

Ferdi Kadıoğlu, İtalyanları hayran bıraktı İşte Fenerbahçenin bonservis talebi

FENERBAHÇE İLE MASAYA OTURMAYA HAZIRLANIYORLAR

Yıldız futbolcu, Ay-Yıldızlı forma altında sergilediği performansla Milan ve Napoli’yi adeta büyüledi. Almanya ile oynanan hazırlık maçında sol bekte görev yapan Ferdi, Leroy Sane’ye adım attırmadı, Abdülkerim’in harika pasında defansın arkasına sarkarak müthiş bir vuruşla Milli forma altındaki ilk golünü kaydetti. 24 yaşındaki futbolcunun Panzerler karşısındaki performansı, İtalyanlar’ı transfer konusunda fazlasıyla ikna etti. Milan ve Napoli’nin, Ferdi için başka talipler çıkmadan önce Fenerbahçe’yle masaya oturmaya hazırlandıkları kaydedildi.

EN AZ 25 MİLYON EURO

İtalyanlar, ara transfer döneminde Milli futbolcuyu kadroya katmaya çalışacak. Ancak şampiyonluk yarışı veren Sarı-Lacivertliler’in, takımın yıldız ismini ocak ayında kaybetmeye niyeti yok. Yönetim, resmi bir teklif gelmesi halinde pazarlıklara en az 25 milyon Euro gibi bir rakamla oturmayı planlıyor. Ferdi Kadıoğlu’nun da öncelikli hedefinin, Fenerbahçe’de bir şampiyonluk yaşamak olduğu öğrenildi.

Ferdi Kadıoğlu, İtalyanları hayran bıraktı İşte Fenerbahçenin bonservis talebi

Ferdi Kadıoğlu, İtalyanları hayran bıraktı İşte Fenerbahçenin bonservis talebi

Yazarlar