Galatasaray Fernando Muslera'dan Fenerbahçe itirafı! Attığı golü anlattı

Fernando Muslera'dan Fenerbahçe itirafı! Attığı golü anlattı

11.07.2022 - 21:46 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı takımın kaptanı, Türkiye'de geçirdiği döneme dair konuştu. Galatasaray'da attığı golü anlatan Fernando Muslera, Fenerbahçe maçında yaşadıklarıyla ilgili itirafta bulundu. İşte detaylar...

Fernando Musleradan Fenerbahçe itirafı Attığı golü anlattı

Fernando Muslera, sarı-kırmızılı takımın Avusturya kampında konuştu. Galatasaray'ın tecrübeli eldiveni attığı golle ilgili açıklamalarda bulundu. Fernando Muslera, Fenerbahçe derbisine dair de çarpıcı ifadeler kullandı. beIN Sports'a açıklamalarda bulunan Fernando Muslera, Türk taraftarlardan övgü dolu sözlerle bahsetti.

Haberin Devamı

"ÇOK İYİ BİR ATMOSFER VAR"

Galatasaray'ın Avusturya kampına dair konuşan Uruguaylı eldiven, "Gerçekten iyi vakit geçiriyoruz. Arkadaşlarımızla çok iyi çalışıyoruz, çok iyi bir atmosfer var. Bütün oyuncularla konuşma fırsatı yakaladık. Dolayısıyla burada çalışanlarla birlikte herkesin kendisini yüzde 100 vermesi gerekiyor" dedi.

Fernando Musleradan Fenerbahçe itirafı Attığı golü anlattı

"GENÇLERİN FARKLI BİR KARAKTERLERİ VAR"

Genç oyuncularla ilgili gelen soruya Fernando Muslera, "Çok iyi, çok iyi. Bugünün gençleri gerçekten farklı bir mentaliteye sahipler, farklı bir karakterleri var. Gerçekten kendilerini adayabilen oyuncular. Galatasaray'ın gelişimi için çok önemli. En büyüklerden, en küçüklere kadar herkesin çalışmasından çok çok mutluyum" cevabını verdi.

Haberin Devamı

"ÇOK İYİ BİR İNSAN"

Okan Buruk'la ilgili açıklamalarda bulunan tecrübeli futbolcu, "Birkaç sene öncesinden beri tanıdığım bir hocamız. Çok iyi bir insan. Antrenmanlarda neler yapmak istediğini görebiliyoruz. Bu kulüpte yıllarını vermiş bir hocamız. Ekibiyle birlikte gerçekten çok önemli başarılara imza atacağımızı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Fernando Musleradan Fenerbahçe itirafı Attığı golü anlattı

"OKAN BUNU HAK EDİYOR"

Galatasaray'ın genç kalecileri hakkında gelen soruya Fernando Muslera, "Benim oğullarım, kardeşlerim benim aslında. Gerçekten çok kendimi iyi hissediyorum. Okan Kocuk'tan çok memnunum. Batuhan Şen de 2. Lig'de çok iyi bir sezon geçirdi. Diğer arkadaşlarımız çok gençler tabi. Memnun ediyor gerçekten çünkü Okan Kocuk ve Batuhan Şen'in tekrar oynaması... Okan Kocuk biraz daha deneyimli, umarım Galatasaray'da oynama fırsatı yakalayacaktır. Bunu hak ediyor çünkü. Çok iyi insanlardan oluşan, dinleyen, çalışkan bir grup. Herkesten çok memnunum. Hiçbir farklı bir şeyimiz yok. Hep rahat bir şekilde çalışalım, sonra mutlu olalım" cevabını verdi.

"HİÇ HAYAL EDEMEZDİM"

Galatasaray'a ilk geldiği dönemde bu kadar uzun süre kalacağını düşünmediğini belirten Fernando Muslera, "Hiç hayal edemezdim bu kadar uzun süreler bir kulüpte devam edebileyim. Bence kulüp de bana verdiklerinden dolayı müteşekkirdir. Büyük bir arkadaşlık ve dostluk. Benim için, ailem için hiç hayal etmeyeceğim bir şey yarattı. Yabancı bir insan olarak bu kadar insan tarafından sevilmek, Galatasaray gibi bu kadar büyük bir kulüp tarafından asla unutamayacağım bir his gerçekten" dedi.

Haberin Devamı

Fernando Musleradan Fenerbahçe itirafı Attığı golü anlattı

F.BAHÇE İTİRAFI

"Galatasaray formasıyla geriye dönüp oynama şansın olsaydı, bu maç hangisi olurdu" sorusuna Fernando Muslera, "Atmosfer açısından Süper Final'de Fenerbahçe'nin stadında oynadığımız. Tekrardan yaşamak o anı, o şampiyonluğu... Gerçekten unutulmaz bir an, özellikle iki kulüp arasındaki mücadeleci ruhlardan bahsediyorum. Sonunda Galatasaray'ın kazanması lazım" cevabını verdi.

"G.SARAY CANLI TARİH"

Sarı-kırmızılı takıma olan hislerini anlatan Uruguaylı file bekçisi, "Galatasaray'ı anlatmaya 3 kelime yetmez diye düşünüyorum. Büyük bir tarihi olan, her şeyi kazanmış bir takım. Aşktan çok daha fazlası, bence tarih. Canlı tarih" açıklamasını yaptı.

Profesyonel kariyerinde tek golünü Galatasaray formasıyla Manisaspor'a atan Fernando Muslera o anları şu ifadelerle anlattı: "Serbest vuruş, penaltı ne olursa... Bu konuda daha kapasitesi olan oyuncularımız var tabi. Şut atmak daha zor. Hep diyorum kaleci penaltıda yüzde 50, yüzde 50. Durdurursan kaleci için çok iyi bir şey ama durdurmazsan hücumla alakalı. Kaybedeceği bir şey yok kalecinin."

Haberin Devamı

Fernando Musleradan Fenerbahçe itirafı Attığı golü anlattı

Sarı-kırmızılı takımda çok büyük oyuncularla oynadığını belirten Fernando Muslera, "İsimlerini vermek gerekirse, hepsini vermek gerekir. Sneijder, Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Eboue, Sabri Sarıoğlu ve Hamit Altıntop çok büyük oyunculardı" ifadelerini kullandı.

"G.SARAY ÇOK ŞANSLI"

Sivasspor maçında yaşadığı sakatlıkla ilgili gelen soruya, "Gerçekten şanssız bir dönem geçirdim. 2020'de ondan sonra da dizle ilgili, oyunda karşılaşabileceğimiz şeyler. Herkese müteşekkirim, destek oldular bana gerçekten. Fadıl hocaya teşekkür etmek lazım aslında. Büyük bir insan, büyük bir antrenör, Galatasaray çok şanslı. Taffarel, 2011 zamanında belli bir nedenden dolayı seçti. Çok teşekkür ederim. Benim düşmemi engelleyen, belli bir yaşa geldim tabi belli bir zaman alması normal iyileşmemin. Dışarıdan gelen tüm bu desteklerle geri döndüm" cevabını verdi.

Haberin Devamı

Fernando Musleradan Fenerbahçe itirafı Attığı golü anlattı

"GEÇİRDİĞİM EN KÖTÜ SEZONDU"

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon gösterdiği performansa değinen Fernando Muslera, "Şüphesiz gerçekten kaçmayacağız. Benim burada geçirdiğim en kötü sezondu. Her seviyeden baktığımızda, sportif açıdan da... Başkanlıkla ilgili sıkıntılar, bunların hepsinden çıkmamız gereken bir şey. Yeni bir oluşum oluşturuluyor. Bir problem olduğu fark edildi ve çözülüyor. Geçen sezon hak etmediği bir yerdeydi Galatasaray. Bu oyuncuların da hatası tabi" dedi.

Galatasaray'ın gelecek sezon Avrupa'da mücadele edemeyeceğinin hatırlatılması üzerine Fernando Muslera "Çok çok kötü hissettiriyor. Türkiye Kupası'nı alamadık, ilk 5'e de giremedik. Hiçbir seçenek kalmadı tabi" açıklamasını yaptı.