Galatasaray Fildişi Sahili'nden Wilfried Zaha açıklaması! 'Takıma katılmaya hazır'

Fildişi Sahili'nden Wilfried Zaha açıklaması! 'Takıma katılmaya hazır'

05.04.2024 - 19:06 | Son Güncellenme:

Fildişi Sahili Milli Takımı Yardımcı Antrenörü Guy Demel, Wilfried Zaha ile ilgili konuştu.

Fildişi Sahilinden Wilfried Zaha açıklaması Takıma katılmaya hazır

Galatasaraylı futbolcu Wilfried Zaha ile ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılıların yıldızının Fildişi Sahili Milli Takımı'ndaki geleceğine dair önemli bir açıklama geldi.

Haberin Devamı

Fildişi Sahili Milli Takımı Yardımcı Antrenörü Guy Demel, Wilfried Zaha'nın yeniden milli takıma geri dönebileceğini işaret etti. Guy Demel açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Zaha, Haziran'daki 2026 Dünya Kupası elemeleri için takıma katılmaya hazır ancak milli takıma katılımı kulübündeki performansına göre belirlenecek. Gerçekleştirdiğimiz toplantı iyi bir ruh hali içinde yürütüldü."

Wilfried Zaha bu sezon Galatasaray'da 38 karşılaşmada forma şansı buldu. Yıldız oyuncu bu müsabakalarda 10 gol attı ve 5 asist üretti.

Wilfried Zaha'nın Afrika Uluslar Kupası kadrosuna davet edilmemesi Fildişi Sahili'nde tepkilere neden olmuştu. Fildişi Sahili Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü kısa süre önce Wilfried Zaha ile İstanbul'da bir görüşme gerçekleştirmişti.

Haberin Devamı

Wilfried Zaha, Fildişi Sahili Milli Takımı'nda 31 karşılaşmada oynadı. 31 yaşındaki sol kanat oyuncusu bu mücadelelerde 5 kez rakip fileleri havalandırdı.

Yazarlar