Voleybol Filenin Sultanları'nın rakibi İsveç'in yıldızı Isabelle Haak: Hepimiz sorumluyuz

Filenin Sultanları'nın rakibi İsveç'in yıldızı Isabelle Haak: Hepimiz sorumluyuz

15.08.2023 - 10:57 | Son Güncellenme:

VNL şampiyonu Filenin Sultanları'nın Avrupa Şampiyonası'nda gruptaki rakibi olan İsveç’te Isabelle Haak açıklamalarda bulundu.

Filenin Sultanlarının rakibi İsveçin yıldızı Isabelle Haak: Hepimiz sorumluyuz

2023 CEV Avrupa Şampiyonası’nda C Grubu’nda Filenin Sultanları’nın rakibi olan İsveç’te Isabelle Haak, Avrupa Şampiyonası öncesi İsveç medyasına açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

AYNI GRUPTAYIZ
A Milli Kadın Voleybol Takımı, C Grubu'nda ev sahibi Almanya'nın yanı sıra Azerbaycan, Çekya, İsveç ve Yunanistan ile mücadele edecek. "Filenin Sultanları", grup maçlarını Almanya'nın Düsseldorf kentinde oynayacak.

2023 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası, 15 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında Belçika, Almanya, İtalya ve Estonya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek.


Filenin Sultanlarının rakibi İsveçin yıldızı Isabelle Haak: Hepimiz sorumluyuz


Avrupa Şampiyonası için hazırlıklara devam ettiklerini söyleyen Isabelle Haak, “Takım olarak çok fazla antrenman yapamadık çünkü bu zamana kadar çok fazla maç oynadık. Antrenmanlarda hala teknik olarak çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

Takımın sayı yükünü sırtlamasına dair soruya ise Haak, “Takımda çok iyi oyuncular ve hepimiz sorumluyuz. Elimden gelenin en iyisini yapıyorum ve tecrübelerimle katkıda bulunuyorum. Bu bir takım sporu, asla bir kişiye bağlı değil. Herkes sayı almak zorunda, aksi takdirde bizi yenmek kolay olur.” cevabını verdi.

Haberin Devamı

Isabelle Haak son olarak “İsveç voleybolunun bugün, uzun yıllardır olduğundan çok daha iyi durumda olduğunu düşünüyorum. Avrupa Şampiyonası’nda oynamak eğlenceli olacak.” diyerek sözlerini noktaladı.

SULTANLAR'IN KADROSU BELLİ OLDU
Belçika, Almanya, İtalya ve Estonya’nın ev sahipliğinde 15 Ağustos-3 Eylül 2023 tarihleri arasında düzenlenecek CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda mücadele edecek A Milli Kadın Voleybol Takımımızın, kadrosu belli oldu.

Avrupa Şampiyonası öncesi açıklanan geniş kadro 14'e düşürüldü. Buna göre sakatlığını yeni atlatan Tuğba Şenoğlu İvegin ile Saliha Şahin yer almadı.

Pasörler: Elif Şahin, Cansu Özbay

Liberolar: Gizem Örge, Simge Aköz, Ayça Aykaç

Smaçörler: Ebrar Karakurt, Derya Cebecioğlu, Hande Baladın, İlkin Aydın

Pasör Çaprazı: Melissa Vargas

Orta oyuncular: Eda Erdem, Zehra Güneş, Aslı Kalaç, Kübra Akman

Filenin Sultanlarının rakibi İsveçin yıldızı Isabelle Haak: Hepimiz sorumluyuz

Yazarlar