Dünyadan Futbol Filipe Luis'ten Jorge Jesus itirafı! 'Sayısız tartışmalarımız oldu'

Filipe Luis'ten Jorge Jesus itirafı! 'Sayısız tartışmalarımız oldu'

06.12.2023 - 20:36 | Son Güncellenme:

Flamengo'nun 38 yaşındaki sol beki Filipe Luis, eski teknik direktörü Jorge Jesus'la ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Brezilyalı futbolcu, yeşil sahalara veda hazırlığı yaparken verdiği mesajlarla dikkat çekti.

Filipe Luisten Jorge Jesus itirafı Sayısız tartışmalarımız oldu

Flamengo'nun tecrübeli futbolcusu Filipe Luis, yeşil sahalara veda etmeden önce kulüp resmi sitesine açıklamalarda bulundu. Atletico Madrid'de birlikte çalıştığı Diego Simeone'nin kariyerindeki en iyi teknik direktör olduğunu belirten Filipe Luis'in Jorge Jesus'la ilgili sözleri dikkat çekti.

Haberin Devamı

Jorge Jesus'un mükemmel bir teknik direktör olduğunu belirten Filipe Luis, "Jesus, tanıdığım en özel insanlardan biri. 2019'da Jorge Jesus sayesinde kazandık. Benim için o takımdaki fark oydu, liderdi, gemisinin kaptanıydı. Kararları veren oydu, takımı ve taktikleri belirleyen Jesus'tu. Tam bir futbol koçu, mükemmel bir teknik direktör. Sayısız tartışmalarımız oldu ama hiçbirini ciddiye almadı. Flamengo'yu her şeyin üstünde tuttu. Bizden de kulübü her şeyin üstünde tutmamızı istedi. Avrupa'da on beş yıl geçirdikten sonra Brezilya'ya öğretmenlik yapmaya geleceğimi düşünmüştüm ama yaptığım şey Jorge Jesus'tan bir şeyler öğrenmek oldu" ifadelerini kullandı.

Jorge Jesus'la sürekli iletişim kurduklarını vurgulayan Filipe Luis, "Her zaman onunla konuşurum; taktiksel bir sorum olduğunda, bir şeye üzüldüğümde onu ararım ve saatlerce konuşuruz. O bana çok yardımcı olan bir insan ve bugün oyun hakkındaki düşüncelerim tamamen onunla aynı" diye konuştu.

Haberin Devamı

38 yaşındaki sol bek, akfit futbol kariyerini Sao Paulo maçının ardından noktalayacak.

Yazarlar