Galatasaray Galatasaray, Fernando Muslera'nın alternatifini buldu! Claudio Taffarel önerdi, takibe alındı

Galatasaray, Fernando Muslera'nın alternatifini buldu! Claudio Taffarel önerdi, takibe alındı

06.12.2023 - 20:37 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da kurmaylar Fernando Muslera'nın sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması nedeniyle alternatif arayışlarına başladı. Claudio Taffarel'in önerdiği Brezilyalı eldiveni, sarı-kırmızılıların yakın takibe aldığı aktarıldı.

Galatasaray, Fernando Musleranın alternatifini buldu Claudio Taffarel önerdi, takibe alındı

Fernando Muslera'nın ilerleyen yaşı ve sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması nedeniyle sarı-kırmızılı idareciler harekete geçti. Avrupa ve Güney Amerika'dan çok sayıda kaleciyi gündemine alan Galatasaray'ın gündemine sürpriz bir ismin geldiği iddia edildi.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılıların eski kalecisi ve antrenörü Claudio Taffarel'in dikkat çeken bir öneride bulunduğu aktarıldı. Claudio Taffarel'in referans olduğu Lucas Perri'nin Süper Lig devinin gündemine geldiği belirtildi. Sabah'ın haberine göre; Galatasaray kurmayları, Lucas Perri'yi yakın takibe aldı.

Galatasaray, Fernando Musleranın alternatifini buldu Claudio Taffarel önerdi, takibe alındı

Botafogo forması giyen Lucas Perri bu sezon Brezilya ekibinde 62 maçta forma şansı buldu. Claudio Taffarel'in önerisiyle gündeme gelen Brezilyalı file bekçisi bu maçlarda kalesinde 52 gol gördü. 25 yaşındaki eldiven bu müsabakaların 28'inde kalesini gole kapatma başarısı gösterdi.

Lucas Perri'nin Botafogo ile olan sözleşmesi 31 Aralık 2025'te sona erecek. 25 yaşındaki eldivenin güncel piyasa değeri 5 milyon euro. Brezilya Milli Takımı'nın geniş kadrosunda zaman zaman kendisine yer bulan Lucas Perri, henüz milli formayı giyemedi.

Haberin Devamı

Sao Paulo altyapısında yetişen Lucas Perri, 2018-2019 sezonunun ikinci yarısında Crystal Palace ve 2021-2022 sezonunda Nautico'da kiralık olarak forma giydi. Botafogo, 2022-2023 sezonunda 350 bin euro karşılığında Lucas Perri'yi kadrosuna dahil etti.