İtalya Serie A Fiorentina, Benfica'yı penaltı atışlarıyla 5-4 yendi

Fiorentina, Benfica'yı penaltı atışlarıyla 5-4 yendi

25.07.2015 - 11:15 | Son Güncellenme:

Avrupa'nın önemli futbol takımlarının mücadele ettiği hazırlık turnuvası 2015 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Fiorentina, normal süresi 0-0 berabere biten mücadelenin ardından Benfica'yı penaltılarda 5-4 yendi.

Fiorentina, Benficayı penaltı atışlarıyla 5-4 yendi

ABD'nin Rentschler Field Stadı'nda oynanan mücadelede, İtalya'nın Fiorentina takımı ile Portekiz temsilcisi Benfica karşılaştı.

Haberin Devamı

İki takım da 90 dakika boyunca yakaladığı gol fırsatlarını değerlendiremeyince karşılaşma golsüz noktalandı. Penaltı atışlarına geçilen mücadelede, Fiorentina, Benfica'ya 5-4 üstünlük kurarak sahadan galip ayrıldı.

Beşiktaş'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Fiorentina'nın Alman golcüsü Mario Gomez, karşılaşma boyunca yedek kulübesinde oturdu.

Bu yıl formatında değişikliğe gidilen Uluslararası Şampiyonlar Kupası, Kuzey Amerika-Avrupa, Çin ve Avustralya olmak üzere 3 farklı turnuva şeklinde düzenleniyor.

Turnuvaya, aralarında İngiltere'den Manchester United, Chelsea ve Manchester City, İspanya'dan Barcelona ve Real Madrid, İtalya'dan Milan, Inter, Roma ve Fiorentina, Fransa'dan Paris Saint-Germain (PSG) ve Portekiz'den Benfica gibi Avrupa futbolunun önden gelen takımları da katılıyor.