Skorer ‘Fiyatı 32 milyon Euro ’

‘Fiyatı 32 milyon Euro ’

20.08.2008 - 02:04 | Son Güncellenme:

Senna’nın kulübü Villarreal’in Transfer Komitesi Başkanı Llanes, MİLLİYET’e, İspanyol oyuncunun bonservisinin 32 milyon euro olduğunu açıkladı

‘Fiyatı 32 milyon Euro ’

Villarreal Sportif Direktörü ve Transfer Komitesi Başkanı Miguel Llanes, MİLLİYET’e yaptığı özel açıklamada Marcos Senna’nın bonservis bedelinin 32 milyon euro olduğunu söyledi. Llanes, bu rakamı Fenerbahçe’nin ödemesi halinde İspanyol oyuncunun transferine izin vereceklerini de ekledi.
Sarı-lacivertli kulübün uzun süredir bu transferde ısrarcı olduğunu kaydeden Llanes, “Biz hiçbir zaman Senna’yı satmayı düşünmedik ve düşünmüyoruz. Ancak Fenerbahçe ısrar edince biz de kendilerine, İspanyol federasyonuna bildirilen Senna’nın bonservisini ilettik” dedi.
Fenerbahçe bu rakamı ödese bile Senna’nın takımdan ayrılma niyeti olmadığını vurgulayan Llanes, “Bizim görüşümüze göre Senna takımda kalmakta ısrar ediyor ve bu yönde de basına açıklamalar yapıyor. Gerek bizim açımızdan, gerek Senna açısından olay kapanmasına rağmen, bu yöndeki ısrarlı haberlere anlam veremiyoruz” diye konuştu.
Fenerbahçe yönetiminden sızan bilgilere göre ise pahalı fiyatı nedeniyle Senna’nın transfer defteri kapatıldı.